Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

AK-snittet

Den første sande matematiske fremgangsmåde til brystimplantater

Allerede i 2002 udviklede Per Hedén en operationsteknik, der i dag anses for at være den førende inden for international brystforstørrelseskirurgi. Akademiklinikmetoden er den første ægte matematiske metode, hvormed man præcist kan bestemme placeringen af brystimplantater før en operation. De fleste andre klinikker bruger metoder, der udelukkende er baseret på volumen. Med Akademiklinikmetoden kan vi korrigere bredde, højde og projektion i henhold til dine biologiske forudsætninger. For at gøre indgrebet mindst synligt og for at minimere risikoen for infektion, placeres snittet under brystet, lige i kanten af det nye implantat.
 
Det er en kompliceret metode, der kræver mange års erfaring, grundig planlægning og omhyggelige udmålinger og analyser. Men det er en forudsætning for at opnå et naturligt og præcist slutresultat.
 
Læs mere om Akademiklinikmetoden her >


1711_bd152c41

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.