Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Vores ekspertise - plastikkirurgi, hudpleje og æstetisk tandpleje

Akademikliniken er en af nordens førende private klinikker inden for æstetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi. Vores aktiviteter dækker en bred vifte af forskellige plastikkirurgiske procedurer, og vi er den eneste private klinik i Skandinavien, der udfører avancerede mikrokirurgiske indgreb.

I 2010 udførte Akademikliniken omkring 5.000 operationer i fuld narkose og 2.000 i lokalbedøvelse. 10 % af operationerne er rekonstruktionskirurgi, som udføres for amtet og udenlandske sundhedsvirksomheder. Eksempler på rekonstruktiv plastikkirurgi er brystrekonstruktion efter kræft, maveplastik efter vægtoperationer og genoprettelse af normal funktion efter ansigtslammelse med mikrokirurgi.

Vores ekspertise tager afsæt i vores motto "Skønhed gennem videnskab", og i de sidste 10 år har vi arrangeret symposiet "Beauty through Science", hvor æstetik-eksperter fra hele verden mødes for at udveksle viden og erfaringer.

Vi gennemfører også markedsførende forskning og udvikling på vores klinikker inden for æstetisk kirurgi, ofte i tæt samarbejde med verdens førende virksomheder og sundhedssystemet. Hvert år underviser vi hundredevis af plastikkirurger fra hele verden, der kommer til Akademikliniken for at lære vores unikke metoder.

Her kan du læse mere om den forskning, som vores medarbejdere udfører, og forskellige symposier, samarbejdsmuligheder og undervisning, vi kan tilbyde.

1657_bd152c41

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.