Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Trygt og sikkert

Du ved sikkert allerede, hvad du ønsker at ændre. Men måske er du i tvivl om hvor du vil gennemføre din operation eller behandling. På Akademikliniken finder du nogle af de førende kirurger i verden inden for kosmetisk kirurgi. Vi har højt uddannede specialister til alle de behandlinger, vi tilbyder. Vi bruger altid det nyeste udstyr og de nyeste behandlingsmetoder, så snart de er veldokumenterede. Alle vores behandlinger udføres kun af uddannet eller autoriseret personale. Faktum er, at vi driver udviklingen og uddanner andre kirurger over hele verden.
 


I de sidste ti år har vi undervist læger fra hele verden i æstetisk kirurgi. I sommeren 2012 havde vi over 500 deltagere fra mere end 40 lande i vores "Beauty through Science" Symposium. Lige nu gennemfører vi også, som den eneste klinik i Sverige, en undersøgelse af fedtforbrænding med ultralyd på vegne af britiske Medicis. Mere relevant med data fra 2014 el 2015.
 


Her kan du læse mere om vores forskning og uddannelsestilbud
 


Derfor kan du altid føle dig sikker på at få den absolut bedste behandling, fra du bestiller tid til konsultation og til du kommertil kontrol efter en behandling. Vi sørger for, at du får svar på dine spørgsmål om alt fra pris til eventuelle risici. Det er altid den samme kirurg der følger dig gennem hele forløbet fra konsultation til operation og efterfølgende kontrol. Vi står til rådighed 24 timer efter operationen.

Tøv ikke med at kontakte os, både før og efter din operation eller behandling. Det gælder selvfølgelig også, hvis du ønsker at bestille tid til en konsultation.

1662_bd152c41

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.