Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Efter en operation eller behandling

Efter operation
På opvågningsafdelingen er der en sygeplejerske hos dig, der kontrollerer at du har det godt og kommer dig som forventet efter operationen/narkosen.
 
Efter operationen får du smertelindrende medicin så længe der er behov for det.
 


Når du er kommet dig og ikke længere har brug for intensiv overvågning, vil du blive overført til plejeafdelingen eller udskrevet.    

Efter operation/behandling
Da helingsprocessen er individuel, er det vigtigt, at du lytter til din krops signaler og tilpasser dig efter dem. Efter langt de fleste indgreb anbefaler vi, at du holder dig fra træning og andre fysiske aktiviteter og istedet erstatter dem med rolige gåture i en nærmere aftalt periode. Du vil blive vejledt før operationen eller behandlingen. Målet er, at helingsprocessen går så glat som muligt.
 


Det er vigtigt, at du har realistiske forventninger til dit indgreb. Resultatet varierer fra person til person og det er vigtigt at forventningerne er afstemt inden operationen.
 


Når du bliver udskrevet får du et mødekort med telefonnummeret på klinikken og den kirurg, der har udført operationen, så du kan kontakte os døgnet rundt.

Mange af vores operationer og behandlinger udføres på ansigt eller hud. For at du kan opnå gode, langsigtede resultater, er det vigtigt at du plejer din hud regelmæssigt. Akademiklinikens har sin egen hudplejeserie, der er udviklet gennem flere års forskning.
 


Her kan du bestille tid
 


Her kan du læse mere om vores hudplejeprodukter

1565_6a0a6891

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.