Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Sådan foregår det

Det er meget vigtigt at du får svar på alle dine spørgsmål og føler dig tryg ved din beslutning om at gennemføre en operation eller behandling. Inden du lader dig behandle skal du komme til en konsultation hos plastikkirurgen eller behandleren. Her drøfter vi dine ønsker og forventninger, du informeres skriftligt og mundtligt om hvordan indgrebet eller behandlingen foregår og du oplyses om prisen.

Her kan du bestille en konsultation
 


Vi udvikler hele tiden nye metoder og behandlinger og driver udviklingen fremad. For eksempel har vi udviklet vores egen metode til brystforstørrelse. Det såkaldte Akademisnit er den første rigtige matematiske metode til placering af brystimplantater. Vi tilbyder, som den eneste klinik i Norden, 3D-simulation for at kunne give patienten et vejledende indtryk af det endelige resultat.
 


Her kan du læse mere om Akademisnittet

Her kan du læse mere om 3D-simulation
 


Når det drejer sig om ansigtsbehandlinger, har vi udviklet en metode, som vi kalder Softlift. Det er en helt ny æstetisk behandling med muskelafslappende middel og hyaluronsyre, der opbygger dybtliggende væv for at erstatte tabt volumen og give et løft.
 


Her kan du læse mere om AK Softlift

Desuden har vi udviklet en unik serie af hudplejeprodukter, der er et udmærket supplement til de operationer og behandlinger, som vi udfører.
 


Her kan du læse mere om vores hudplejeprodukter

1653_bd152c41

Hvordan kan jeg som kommende patient vide, hvordan jeg kan få et kosmetisk indgreb på en sikker måde med et vellykket resultat?

Hvordan kan jeg som kommende patient vide, hvordan jeg kan få et kosmetisk indgreb på en sikker måde med et vellykket resultat?

Du, som læser dette, har sikkert overvejet at få foretaget et kosmetisk indgreb eller behandling, eller du er nysgerrig med hensyn til plastikkirurgi. Der er en række spørgsmål, du bør stille dig selv og din kommende kirurg, inden du tager beslutning om et indgreb.

Hvorfor vil du have foretaget et kosmetisk indgreb?
Er det et ønske om forandring, som du længe har haft, eller er det noget, du for nylig er blevet inspireret til at få gjort? Er du i tvivl, så bør du vente, indtil du virkelig ved, hvad du vil. Kommer ønsket fra dig selv, eller vil du have det, fordi dine venner/veninder fået det gjort? Eller kommer initiativet fra din partner – det skal det helst ikke! Tænk på, at det er dig, som skal gennemgå et indgreb og leve med det, og at det derfor er dig selv, som skal træffe beslutningen.
 
Hvad vil du opnå?
En forsigtig genskabelse eller en stor forandring af dit udseende? Hvad får det af konsekvenser på kort og langt sigt? Der findes mange nye teknikker og metoder, som påstås at kunne give et fantastisk resultat uden bivirkninger. I mange tilfælde er de dog ikke blevet evalueret hverken på kort eller langt sigt, og du kan risikere at blive betalende forsøgsperson. Vær kritisk over for nye metoder, og stil aktivt spørgsmål til din klinik om risici og beviste effekter - stol ikke bare på kønne billeder af resultater, som oven i købet kan være billedbehandlede i Photoshop.
 
Hvem skal foretage indgrebet?
En hvilken som helst læge kan kalde sig æstetisk eller kosmetisk kirurg. Det siger imidlertid intet om hans eller hendes uddannelse inden for området. Den eneste specialisttitel, der er beskyttet, er plastikkirurg, hvad man kun kan kalde sig, hvis man har gennemgået en specialistuddannelse i plastikkirurgi, som efter en eksamen som læge tager ca. 7 år. Det behøver selvfølgelig ikke at indebære, at man derfor er den mest egnede til at udføre en operation, men det indebærer, at man formelt er uddannet og har erfaring inden for området. For de plastikkirurger, som videreuddanner sig inden for kosmetisk kirurgi og har arbejdet mindst 5 år efter eksamen i deres speciale, findes der en forening, som hedder SFEP (Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi). Man kan se, om en læge er medlem af SFEP, ved at gå ind på hjemmesiden SFEP.se. Der findes desuden andre måder at skaffe sig uddannelse og erfaring inden for feltet. Du bør dog altid spørge kritisk om erfaring og uddannelse hos den person, i hvis hænder du tænker på at lægge din krop. Spørg også, om lægen arbejder på fuld tid med kosmetisk kirurgi eller bare nu og da som en bibeskæftigelse.

Hvor skal indgrebet foretages?
Skal det foregå på et hospital, i et kontormiljø, i et hjemmemiljø eller andet? Hvilken slags sikkerhedsudstyr og overvågning er til rådighed under og efter operationen?
 
Hvad koster operationen?
Find ud af, hvad der er inkluderet i den pris, du tilbydes. Der kan sommetider komme yderligere udgifter til, f.eks. til bh’er og bandager, eventuelle korrigeringsindgreb osv. En højere pris for et indgreb kan begrundes med for eksempel højere standard på klinikken, behandlerens større erfaring eller dyrere implantater. Tænk på, at sikkerhed koster, og at det har indflydelse på prisen for indgrebet, men at det absolut er pengene værd, når du har brug for det.
 
Vær nysgerrig, stil spørgsmål, og tillad dig selv at være lidt besværlig indimellem. Gå gerne til flere klinikker. Du har bedst mulighed for at stille spørgsmål, inden du gennemgår et indgreb. Har du ikke gennemtænkt spørgsmålene, så vent. Hav ikke for travlt med vigtige beslutninger.
 
Held og lykke! Du vil sikkert blive tilfreds ligesom alle de fleste andre, der gennemgår kosmetisk kirurgi og behandlinger.

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.