Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Udsæt forekomsten af alderstegn som rynker og fine linjer.

I takt med at vi bliver ældre og udsætter vores hud for forskellige belastninger, dannes der linjer, rynker og til sidst dybere folder. Dette beror først og fremmest på, at kollagenet i underhuden mindskes, og det er det, som udfylder læderhuden- og fedtet.

Hudens aldring påvirkes af, hvordan vi passer på os selv, især i spørgsmålet om sol og rygning, men der er også arvelige betingelser.
 
Vi kan aldrig standse aldringen, men vi kan udsætte forekomsten af alderstegn. Ved at leve sundt, beskytte huden mod sol og holde huden ren og gennemfugtet, kan du udskyde processen.

1668_bd152c41

1566_6a0a6891

Hvad sker der i forbindelse med en behandling?

Ved dit første konsultationsbesøg vil vi drøfte, hvilken behandling der er bedst. Du vil få information om, hvad det vil koste, og hvor lang ventetid der er. Du skal udfylde et spørgeskema om din helbredstilstand, eventuelle tidligere sygdomme og operationer. Vi snakker også om dine forventninger. 

Hvis du vælger at gå videre, reserverer vi en tid hos en af vores specialister. Det er godt, hvis du forbereder dig ved at holde dig i form og finder ud af så meget som muligt om, hvad der skal ske før, under og efter behandlingen. Vi står altid til rådighed og svarer gerne på dine spørgsmål.

Hvordan foregår behandlingen?

Man kan behandle rynker på mange forskellige måder. Det afhænger alt sammen af dine forudsætninger.
 
Nedsæt ansigtsmuskulaturens aktivitet:
Rynker, som skyldes ansigtets gentagne mimikbevægelser, kan mindskes ved at få muskulaturen til at slappe af ved hjælp af injektioner med muskelafslappende middel »
 
Udfylde rynker:
Man kan justere enkelte dybe eller små rynker og folder ved at injicere en volymgivende middel, som løfter og udglatter rynker nedefra.
 
Tvinge og stimulere huden til nydannelse:
For at behandle små overfladelinjer og overfladerynker kan man “afskalle” hudens øverste lag og på denne måde tvinge fornyelse af huden i gang gennem kroppens helingsproces.
                                                                                       
Nydannelsen af volumen- og elasticitetsøgende fibre i underhuden aktiveres, og et nyt og friskt overfladehudlag opbygges. Dette gør man med peeling eller laser.

Hvilken behandling der er bedst egnet til og din hudtype, vil du få information om, når du kommer til os til en konsultation.

1568_6a0a6891

1689_6a0a6891

Hvad sker der efter behandlingen?

Afhængig af hvilken behandling der er bedst egnet for din hud, er det vigtigt, at du følger vores vejledning efter behandlingen. Fordi vi reagerer forskelligt på en behandling, er der også vigtigt, at du lytter til kroppens signaler og tilpasser dig efter dem.

Når du tager hjem efter en behandling, får du et kontrolbesøgskort med telefonnummer til klinikken og til den kirurg, som har foretaget operationen, så du kan kontakte os døgnet rundt.

Efterbehandling og kombinationsindgreb

For at få et godt resultat på længere sigt er det vigtigt, at du plejer din hud regelmæssigt. Akademikliniken har også sin egen hudplejeserie, som er udviklet igennem flere års forskning.
 
Her kan du læse mere om vores hudplejeprodukter

Hvad koster det?

Prisen for en behandling afhænger af en række faktorer, blandt andet af indgrebets omfang, og af om du skal have foretaget et kombinationsindgreb. Du kan læse mere om priser for forskellige operationer og behandlinger under hver klinik.

*Der ikke er nogen garantier for et bestemt resultat, og at resultatet kan variere fra person til person.

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.