Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Menu

Rekonstruktiv kirurgi

Rekonstruktiv plastikkirurgi indebærer, at man restaurerer og reparerer funktionen og udseendet efter en ulykke, kræftsygdom eller fødselsskader.
 
I modsætning til de fleste klinikker, som arbejder med kosmetisk kirurgi, udfører vi på Akademikliniken mange operationer af denne type. Det er vores synspunkt, at man ikke kan være dygtig til kosmetisk kirurgi uden også at have et højt kompetenceniveau inden for rekonstruktiv kirurgi og omvendt. Den "skønhedskirurg", som ikke har en bred plastikkirurgisk kompetence og erfaring inden for rekonstruktiv kirurgi, kan ikke udføre kosmetisk kirurgi på optimal vis. Dette synspunkt deles af mange internationalt anerkendte plastikkirurger. På Akademikliniken har vi udelukkende kirurger med denne specialistkompetence. Det ser du ikke på mange andre klinikker.

1554_bd152c41

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.