Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Prisliste - vore priser

2000 kr i kompensation for rejse-/hoteludgifter til vores danske patienter

Prisen for en behandling afhænger af en række faktorer, f.eks. individuelle forudsætninger, indgrebets eller behandlingens omfang, om det er et enkelt indgreb eller en kombinationsbehandling etc. Den endelige pris for din behandling eller operation fastsættes i forbindelse med din personlige konsultation.

I operationsprisen indgår alt; selve operationen, narkose og lokalbedøvelse, opvågning på bemandet opvågningsafdeling og personlig omsorg og pleje på sengeafsnittet samt kontrolbesøg hos plastikkirurg og/ eller sygeplejerske.

Når din operation er overstået og du er blevet udskrevet, har du adgang til din plastikkirurg og øvrige plejepersonale 24 timer i døgnet alle ugens dage.

For visse typer af indgreb, hvor der foreligger medicinsk indikation, indgår der overnatning på klinikken inkl. morgenmad og frokost/ middag.

Hvis operationen kræver brug af korset eller sports-BH, indgår disse i prisen.

Alle operationspatienter får et sæt med hudplejeprodukter med sig hjem. Hvis du har fået lavet visse former for ansigtskirurgi, bidrager produkterne til at optimere resultatet af din operation takket være en forbedret hudkvalitet, struktur og fugtniveau.

*Der ikke er nogen garantier for et bestemt resultat, og at resultatet kan variere fra person til person.

 

1544_6a6bacac

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.