Johannes Arnason – plastikkirurg

Johannes Arnason har studeret medicin ved University of Iceland og færdiggjorde sin uddannelse i 1995. Siden 2004 har Johannes været speciallæge i plastikkirurgi.

Efter sin speciallægeuddannelse har han arbejdet med kosmetisk og æstetisk plastikkirurgi i Sverige, Danmark og USA og opnået en bred erfaring.

Siden 2005 har Johannes været ansat hos Plastikkirurgi Centrum Malmø, som blev overtaget af Akademikliniken i 2007. Johannes arbejdede derefter for Akademikliniken i perioden 2007-2010.

I perioden 2010-2017 har Johannes været med til at starte og bygge op Teres Klinikkerne i Malmø og København. Han har desuden arbejdet som konsulent for Erichsens Klinik, Søllerød Privathospital og Hovedstadens Plastikkirurgi.

Johannes Arnason underviser for Galderma og deltager kontinuerligt i konferencer, workshops og uddannelse indenfor kosmetisk og æstetisk kirurgi.

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.