Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Sådan startede de

De svenske plastikkirurger Per Hedén og Jan Jernbeck mødtes i slutningen af
firserne  på Karolinska Universitetssygehuset i Stockholm, hvor de begge arbejdede med avanceret mikrokirurgi. En fælles vision om at skabe en privat klinik med speciale i æstetisk plastikkirurgi førte til grundlæggelsen af Akademikliniken.

”Vi ville tilbyde et bredt udvalg af plastikkirurgi med hjælp af den nyeste teknologi og de mest moderne metoder for at leve op til vores vigtigste målsætning: omsorg i verdensklasse og øget livskvalitet for vores patienter”.

Idag er Akademikliniken Nordens førende private klinik indenfor æstetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi, kosmetiske injektionsbehandlinger og medicinsk hudpleje og vi er repræsenteret i Sverige, Norge, Danmark og Irland.

I 2007 blev Akademikliniken etableret i Malmø og København. Siden da har vores danske plastikkirurger og specialiserede sygeplejersker udført konsultationer og kosmetiske behandlinger på klinikken i København. Først på Højbro Plads, siden på Sværtegade. Alle operationer udføres på vores plastikkirurgiske klinik i det centrale Malmø.

Akademikliniken team består af plastikkirurger, hudlæge og specialuddannede sygeplejerske og hudterapeuter, som arbejder sammen for at tilbyde vores kunder og patienter en skræddersyet totalløsning indenfor skønhed og velvære.

 

jernbeck-heden-300x300

Siden starten har mottoet været "Skønhed gennem videnskab". Akademikliniken følger ikke kun udviklingen, men fører an takket være løbende forskning, udvikling og uddannelse af plastikkirurger fra hele verden.

"Skønhed handler for os først og fremmest om livskvalitet. En god plastikkirurg skal beherske både rekonstruktiv og æstetisk plastikkirurgi for at tilbyde et optimalt resultat."

 

Akademiklinikens grundlæggere plastikkirurgerne Per Hedén og Jan Jernbeck fortæller om Akademikliniken, vores filosofi, historie og fremtid.

Nogle milepæle i vores historie:

ak 1

1991

Den første klinik blev åbnet på Riddargatan i det centrale Stockholm

ak 2

1996

En hudplejeafdeling til æstetiske behandlinger og medicinsk behandling åbnes

ak 3

2002

Vi arrangerede for første gang det internationale plastikkirurgiske symposium, Beauty through Science, som vi siden har afholdt hvert år i Stockholm

ak 4

2004

Flytning fra Riddargatan til bygningen på Storängsbotten i Stockholm som i dag er koncernens hovedklinik.

ak 5

2005

Lancering af vores egen hudplejeserie

ak 6

2007

Etablering i Malmø og København

ak 7

2010

Åbning af Akademiklinikens og Nordens første walk-in-klinik ved Stureplan i Stockholm

ak 8

2012

Ny walk-in-klinik i København. Erhvervelse af den norske kæde Ellipse-klinikken og åbning af ny plastikkirurgisk klinik i Oslo. 2 nye walk-in-klinikker ved St. Eriksplan i Stockholm og i Göteborg og erhvervelse af Specialistkliniken i Göteborg

ak 9

2014

Ny walk-in-klinik på Södermalm i Stockholm

web_ak_kungsgatan_02

2015

Åbnedes vores fjerde walk-in-klinik i Stockholm på Kungsgatan. 

tidslinje-ak-dk-2016

2016

  • Akademikliniken fylder 25 år
  • Vores hudplejeprodukt Pure Triple Peel får prisen som bedste hudplejeprodukt 2016
  • Vi åbner vores anden Walk-in-klinik i Gøteborg og ny Walk-in-klinik i Uppsala
  • Vi flytter till en helt ny klinik i Västra Hamnen i Malmø
  • Vi udbygger vores allerførste Walk-in-klinik på Stureplan i Stockholm
  • Vi øger vores tilstedeværelse i Danmark ved at erhverve Nygart Privathospital

Det er begivenheder som disse, der gør os til en af de førende plastikkirurgiske klinikker i verden

Erfarne specialister
Alle vores læger er specialister i plastikkirurgi eller dermatologi. Alle behandlinger udføres enten af læger, uddannede sygeplejersker eller certificerede hudterapeuter.


Personlig behandling
Før enhver operation bestiller du altid en konsultation med en af vores specialister, og sammen gennemgår vi dine mål og forudsætninger. Efter din operation kan du altid få kontakt til din læge eller en person på Akademikliniken 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, hvis du har brug for hjælp eller rådgivning.

Akademikliniks metode til brystforstørrelse
I 2002 introducerede vi den første matematiske metode til at sikre det optimale resultat af en brystforstørrelse med implantater. Vi uddanner nu, i samarbejde med lægemiddelsvirksomheden Allergan, løbende kirurger fra hele verden i denne metode, der også er offentliggjort i førende videnskabelige tidsskrifter.

3D-simulation før operation
For at du kan få en idé om, hvad slutresultatet på en brystforstørrelse eller næseplastik bliver, kan vi tilbyde markedets førende system til 3D-simulation, Canfield Vectra3D Imaging System. Vi var de første i Norden, der kunne tilbyde dette, og vi deltager også i udviklingen af nye systemer.       

1707_c28e31e9

Beauty through Science by Akademikliniken
I mere end 10 år har vi arrangeret Beauty through Science - et symposium, der hvert år samler mere end 700 plastikkirurger og æstetiske eksperter fra hele verden i Stockholm for at udveksle viden og erfaring inden for plastikkirurgi

Forskning og fremskridt
Nogle eksempler på forskning og produktudvikling, vi har deltaget i, er udviklingen af den markedsførende volumegivende injektionsbehandling, af Canfield-systemet til 3D-simulation før operationen og Allergans udvikling af nye typer af brystimplantater. Netop nu medvirker vi i en undersøgelse af fedttransplantation og stamceller i fedtvæv i samarbejde med Cytori.

Walk-in-clinics
Vi tilbyder ikke kun plastikkirurgi men også en bred vifte af injektionsbehandlinger med volumegivende middel og muskelsfslappende middel. Vi åbnede Sveriges første walk-in-klinik i 2010 i Stockholm, og i dag findes der yderligere 8 over hele Skandinavien, hvor vi specialiserer os i denne type behandlinger.

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.