Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Mellemansigtsløftning giver et mere ungdommeligt og friskt udseende

Med tiden mister huden sin elasticitet og fasthed, og der opstår rynker, linjer og poser. Forandringerne afhænger af både genetiske og eksterne faktorer som rygning, alkohol, kost, motion, solvaner og vægtændringer. Det er meget individuelt, hvordan man håndterer disse ændringer.
Mange vælger at få en ansigtsløftning for at få en glattere hud og et friskere udseende. Når man gennemfører en ansigtsløftning påvirkes frem for alt hagens og halslinjens udseende. Fine rynker omkring munden kræver særlige behandlinger som hudslibning, peeling eller laser. Resultatet er en glattere hud, som giver et mere ungdommeligt udseende.

Vi tilstræber at du skal føle dig helt sikker i dine beslutninger. Derfor er det første konsultationsbesøg vigtigt. Under konsultationen taler vi om årsagen til dit besøgog vil derefter gå igennem dine forventninger, forudsætninger, dit helbred og hvilken eller hvilke af behandlingerne, der passer til dig.

I de fleste tilfælde opnår man også en foryngelse af området under øjnene Helhedsresultatet er et mere ungdommeligt og friskt udseende.

1554_bd152c41

Hvad sker der før en mellemansigtsløftning?

1572_6a0a6891

Første gang, du besøger os, lytter vi til dine ønsker og forventninger og besvarer dine spørgsmål. Du får blandt andet oplysninger om hvilke områder, der vil blive forbedret med et indgreb, hvad det vil koste, og hvor lang ventetiden på operation er. Du skal også udfylde et spørgeskema om din helbredstilstand samt eventuelle tidligere sygdomme og operationer.

Bestil en konsultation

Hvis du vælger at fortsætte, bestiller vi tid til operationen. Det er en fordel, hvis du forbereder dig på operationen ved at holde dig i form og undersøge så meget som muligt om, hvad der sker før, under og efter operationen. Vi står altid til rådighed og er klar til at besvare dine spørgsmål.
 


Vi gennemgår det planlagte indgreb i detaljer og du får råd om, hvordan du bedst forbereder dig til operationen og hvordan du bedst kan fremme sårhelingen efter operation.

Hvordan foregår operationen?

Ved det første besøg hos os lytter vi til dine ønsker, gennemgår operationsproceduren og besvarer dine spørgsmål. Du får også oplysninger om, hvad indgrebet kan koste, vores ventetider osv. Du skal også udfylde et spørgeskema om din helbredstilstand samt eventuelle tidligere sygdomme og operationer.Det er vigtigt at du har realistiske forventninger og får den rette information om, hvad det vil blive forbedret ved en mellemansigtsløftning. Hvis du beslutter at gå videre med en operation, hjælper vi dig med at finde en tid, der passer dig.Du forbereder dig bedst på operationen ved at holde dig i form og undersøge så meget som muligt om, hvad der sker før, under og efter operationen.

På operationsdagen vil du møde din plastikkirurg igen, som tager billeder af operationsstedet.

Du møder også narkoselægen som har ansvaret for din bedøvelse. Operationen, som udføres under fuld narkose, tager omkring to timer, du kan læse mere om narkose her. Da vi placerer snittene i munden og håret, vil man ikke kunne se nogen ar efter operationen.

1677_bd152c41

 

Hvad sker der efter operationen?

1672_6a0a6891

Efter operationen bliver du på Akademiklinikens natten over. Om morgenen hjælper vi dig med at vaske dit hår, og så er du klar til at tage hjem


De første par dage efter operationen kan du opleve en følelse af hævelse, spændinger og ømhed. En nedsat følsomhed i overlæben vil altid forekomme. Det går som regel væk efter de første par uger efter operationen. Der findes forskellige typer af lægemidler, der kan reducere hævelse. Det kan også hjælpe at sove med hovedet højt, det klares nemmest med en ekstra pude. Dagen efter operationen kan du tage brusebad og endda bruge makeup, men brug ikke makeup på ar. Du bør også undgå at få stærkt farvede væsker på arrene i to måneder efter operationen. Plejer du at farve dit hår, bør du gøre det før operationen.        

Husk også at bruge en solcreme med høj beskyttelsesfaktor.

Eftersom helingsprocessen er individuel, er det vigtigt, at du lytter til din krops signaler og tilpasser dig efter dem. Den første tid anbefaler vi, at du holder dig fra træning og andre fysiske aktiviteter og erstatter dem med rolige gåture.

Du må forvente at skulle være væk fra arbejde i omkring tre uger efter en mellemansigtsløftning. Efter fem til syv dage kommer du ind til første kontrol. Efter 14 dage fjernes de resterende sting. Du er altid velkommen til at kontakte os tidligere, hvis du ønsker.

Selvom slutresultatet, et sundere og mere ungdommeligt udseende, tidligst kan vurderes efter seks måneder, vil du se en forbedring, allerede når vi fjerner stingene*. Men det er vigtigt at have realistiske forventninger. Resultatet varierer fra person til person afhængigt af forskellene i arveanlæg og hudens elasticitet. Det er vigtigt at forventningsafstemme inden operationen.

Når du tager hjem efter operationen, får du et mødekort med telefonnummeret på klinikken og den kirurg, der har udført operationen, så du kan kontakte os døgnet rundt.  
 
*Der ikke er nogen garantier for et bestemt resultat, og at resultatet kan variere fra person til person.  

Efterbehandling og kombinationsindgreb

Det er almindeligt at kombinere mellemansigtsløftning med ansigtsløftning og pande- og øjenbrynsløft men også med andre ansigtsprocedurer såsom læbekirurgi, øjenlågsoperationer og fedtsugning af hagen. Hvad der er bedst egnet til dig afgøres sammen med den kirurg, der skal udføre operationen.For at du kan opnå gode og langsigtede resultater, er det vigtigt, at du plejer din hud regelmæssigt. Akademiklinikens har sin egen hudplejeserie der er udviklet gennem flere års forskning.
 


Bestil konsultation til mellemansigtsløftning >
 


Her kan du læse mere om vores hudplejeprodukter >

Hvor meget koster det?

Prisen for en behandling afhænger af en række faktorer, bl.a. af omfanget af operationen og om der skal udføres et kombinationsindgreb. Du kan læse mere om priser for forskellige operationer og behandlinger under hver klinik.Se priser for mellemansigtsløftning >

 

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.