Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Lårplastik

Lårene udgør et skønhedsproblem for mange. Såkaldte ridebukselår behandles med fedtsugning. Slap hud og ujævne eller tykke lår kan reduceres ved hjælp af kirurgisk fjernelse af hud

Indikationer for lårplastik

  • Slappe lår
  • Tykke lår, der gnider mod hinanden
  • Vanskeligheder med at matche buksestørrelse med overdelen

lårplastkik

fett 2

Hvad sker der før en behandling?

Første gang, du besøger os, lytter vi til dine ønsker og forventninger og besvarer dine spørgsmål. Du får blandt andet oplysninger om hvilke områder, der vil blive forbedret med et indgreb, hvad det vil koste, og hvor lang ventetiden på operation er.

Du skal også udfylde et spørgeskema om din helbredstilstand samt eventuelle tidligere sygdomme og operationer.

Praktiske oplysninger om operationen får du af kirurgen i forbindelse med konsultationen. Blandt andet hvordan du forbereder dig før operationen, herunder narkosen.

Læs mere om narkose her

Hvordan foregår behandlingen?

Snittet lægges langs indersiden af låret og i lysken og tilbage, så det danner et T. Det giver i første omgang meget synlige ar, men disse vil normalt falme og blive mindre synlige med tiden.

Proceduren foregår under narkose, og du bliver på klinikken natten over. Selv om smerterne efter operationen ikke er voldsomme, skal man alligevel regne med at føle sig lidt handicappet i mindst en uge efter operationen. I denne periode har man tætsiddende forbindinger på benene.

Komplikationer: For at undgå komplikationer skal dette indgreb udføres af en erfaren kirurg, da der ellers er risiko for at vigtige lymfebaner i lysken kan blive beskadiget, hvilket fører til hævede ben. Infektion er sjældent et problem. Arrene kan blive meget synlige, hvis de trækker nedad fra lysken og derfor er det vigtigt at du efterkommer vores instrukser for tiden efter operationen. Forvent at dine ar vil være synlige i lang tid.


fett 3

fett 4

Hvad sker der efter en behandling?

Eftersom at helingsprocessen er afhængig af hvilken behandling du har været igennem, er det vigtigt at du følger vores råd, men også at du lytter til din krops signaler og tilpasser dig efter dem.

Når du tager hjem efter en operation, vil du få et mødekort med telefonnummer til klinikken. Du er altid meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Hvor meget koster det?

Prisen for en behandling afhænger af en række faktorer, bl.a. af omfanget af operationen, og om der skal udføres et kombinationsindgreb. Du kan læse mere om priser for forskellige operationer og behandlinger under hver klinik.

Se priser for behandling >

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.