Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Læbeforstørrelse ved hjælp af kirurgi eller volumegivende injektionsbehandling

Efterhånden som man bliver ældre, forringes elasticiteten i huden. Huden omkring munden bliver mindre spændstig, og der begynder at dukke rynker op. Det påvirker også læbernes udseende på forskellige måder. Læbekonturerne udviskes, og med mindre elasticitet i huden påvirkes hjørnerne af munden, hvilket kan give et mere surt udseende. Sommetider kan man have behov for at korrigere en medfødt form og volumen på læberne. Det kan gøres med enten et kirurgisk indgreb eller med forskellige typer af volumegivende middel, der indsprøjtes i læberne.

Bestil tid til konsultation her

1558_bd152c41

Hvad sker der før en læbeforstørrelse med volumegivende middel?

For at minimere risikoen for eventuelle blå mærker ved injektionsstedet anbefaler vi, at du undgår medicin, der indeholder acetylsalicylsyre (som Treo og Magnecyl), NSAID-> præparater (som Ipren) eller kosttilskud som Omega 3,6 og vitamin E ca. 14 dage inden behandling. Hvis du er usikker på hvilke præparater du bør undgå, er du velkommen til at kontakte os.        

Hvordan foregår behandlingen?

Volumegivende middel indsprøjtes med en meget tynd nål direkte under huden, indtil du får det ønskede resultat. Det kan prikke og spænde lidt under behandlingen, men det er kortvarigt. De fleste foretrækker bedøvelse, og mange af produkterne indeholder lidokain. Der er selvfølgelig mulighed for lokalbedøvelse (svarer til en tandlægebedøvelse) eller en bedøvende og smertestillende salve før behandlingen.

1694_bd152c41

2924_6a0a6891

Hvad sker der efter behandlingen?

Efter behandlingen vil læberne være hævede og lidt røde. Dette skyldes at der er stukket direkte i læberne. Symptomerne forsvinder efter 2-5 dage.
 
Det er vigtigt, at du har realistiske forventninger til behandlingen. Resultatet varierer fra person til person afhængigt af forskellene i arveanlæg og hudens elasticitet. Når du tager hjem, vil du få et visitkort med telefonnummer til din behandler. Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål.


Efterbehandling og kombinationsindgreb

Behandling af læberne kan kombineres med andre ansigtsindgreb såsom ansigtsløftning, løft af panden, øjenlågskirurgi, fedtsugning, fedtinjektioner og rynkeinjektionsbehandling. Injektionsbehandlinger med ikke-permanente volumegivende middel og muskelafslappende middel, udføres af Akademiklinikens specialuddannede sygeplejersker.

Du kan tale med din behandler om kombinationsindgreb.

For at du kan opnå de bedste resultater, er det vigtigt, at du plejer din hud regelmæssigt. Akademiklinikens har sin egen hudplejeserie, der er udviklet gennem flere års forskning.

Her kan du bestille tid


Her kan du læse mere om vores hudplejeprodukter

Hvor meget koster det?

Prisen for en behandling afhænger af en række faktorer, bl.a. af omfanget af behandlingen, og om der skal udføres et kombinationsindgreb. Du kan læse mere om priser for forskellige behandlinger under hver klinik.Se priser >

*Der ikke er nogen garantier for et bestemt resultat, og at resultatet kan variere fra person til person.

 

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.