Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Hudplejeprodukter

Akademiklinikens plastikkirurger har gennem årene mødt mange patienter, hvis behov rækker ud over det, vi kan efterkomme med kirurgi alene. Det drejer sig fx om fremkomsten af fine linjer, akne og solskadet hud men også rynker, tørhed og mistet elasticitet i huden.

Indsigten i hudens funktion og betydningen for et godt plastikkirurgisk resultat har gjort, at vi på Akademikliniken i lang tid har arbejdet med forskellige hudplejeprodukter og samtidigt været aktive inden for forskningen i anti-age hudpleje.

For at tage viden om den seneste udvikling inden for hudpleje til Skandinavien og Akademiklinikens patienter, bestemte vi os for at lancere vores egen hudplejeserie. Det var startskuddet til mere end 3 års forskning og produktudvikling med et team af eksperter i spidsen bestående af førende biokemikere, internationale kosmetiske eksperter, kirurger, hudlæger og hudterapeuter. Alle med tilknytning til Akademikliniken.

TIL VORES WEBSHOP
 

topbild_akshop1

Cecilie Stenspil: Hvorfor jeg bruger og nyder at bruge Akademiklinikens produkter

“Jeg har de seneste 4 år brugt  liftserum, solcreme og recovery creme fra Akademiklinikken.

Ved et tilfælde gik jeg fra gaden ind på klinikken og prøvede mig lidt frem i deres produkter . I min hverdag har jeg travlt og min hud bliver udsat for meget makeup i varme og tørre omgivelser. Så Jeg har brug for at mit ansigt er beskyttet og frisk at se på i mit fag.

For min hud er serumet nu blivet fuldstændig uundværlig, og i en cremejungle af forskellige tilbud og produkter, den jeg vender tilbage til.

Vi har alle forskellige ansigts typer, og behov, og om de virker for dig må du  selv forsøge,  men for mig er det produkter som  jeg kan se en klar effekt af, når jeg bruger dem og når jeg ikke bruger dem.  Så jeg nu hverdag har En gennemfugtet frisk hud med glød.”

cecilie-stenspil-900x900

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.