Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Fillers til ansigtskonturering, læbeforstørrelser og behandling af rynker og ar

Injektionsbehandling med fillers anvendes for at tilføre volumen, ændre ansigtets konturer og udglatte rynker blandt andet. De mest almindelige behandlingsområder er ansigt, hals og hænder og resultatet giver et fyldigere, glattere og ungdommeligt udseende. Fillers er en af de mest populære æstetiske behandlinger. De giver umiddelbart resultat samtidig med at behandlingen indebærer lav risiko og meget begrænset rekonvalescens.
Når det gælder fillers arbejder Akademikliniken med flere forskellige varemærker. De er alle baseret på hyaluronsyre og ikke-permanente. Din behandler vurderer hvilken filler der er mest velegnet til dig og dine behov og forudsætninger.

Bestil tid til konsultation her

1633_bd152c41

Hvornår er en fillerbehandling velegnet?

-Du har dybe eller markerede linjer rundt om øjnene, øjenbryn eller munden
-Du har behov for mere volumen i områder som kinder, kæbelinje eller læber
-Du har ar eller indsunkne områder forårsaget af f.eks. acne eller andre hudproblemer
-Du vil opnå synlig og hurtig effekt uden kirurgi og rekonvalescens
Ofte kombinerer man en fillerbehandling med muskelafslappende middel mod rynker og fine linjer som forårsages af mimik og ansigtsbevægelser. Læs mere om hvordan sådan en behandling foregår her.

Fordele
-Det er en hurtig behandling og der er mulighed for lokalbedøvelse
-Resultatet ses med det samme og rekonvalesperioden er begrænset
-En dygtig behandler tilpasser behandlingen dine specifikke behov så resultatet bliver naturligt       smukt

Ulemper
-Resultatet er ikke permanent. Regelmæssig opfyldning kræves for at bibeholde resultatet
-Der kan opstå blå mærker og/ eller hævelse
-Resultatet er afhængigt af behandlerens dygtighed og erfaring

Konsultationen

Det er naturligt for de fleste, at gå rundt med en del overvejelser, inden man vælger at få gjort forandringer ved sit ansigt.  Gode patient-/ behandlerrelationer bygger både på godt håndværk, men også i høj grad på fortrolighed, tryghed og god kemi. Vi kan anbefale dig at besøge flere klinikker, inden du endeligt beslutter hvem der skal behandle dig.
Inden du kan blive behandlet, skal du komme til en konsultation. Ved konsultationen skal du udfylde et helbredsskema og du skal læse vores skriftlige patientinformation om behandling med ikke-permanente fillers. Vi vurderer vi din helbredstilstand og eventuel medicinering. Generelt bør man undgå blodfortyndende medicin inden en behandling med fillers. Endvidere gennemgår vi den skriftlige information punkt for punkt og besvarer dine spørgsmål. Vi tager billeder af dit ansigt og sammen lægger vi en plan for den ønskede behandling og du får oplyst en pris.

Er du gravid eller ammer du, kan du ikke blive behandlet.

Du har ret til at medbringe en bisidder i forbindelse med konsultationen.

Du skal have 2 dages betænkningstid ifølge den gældende lovgivning om kosmetisk behandling. Du kan læse mere om dette, ligesom du altid kan tjekke om din behandler er registreret som kosmetiske behandler på www.sst.dk (Sundhedsstyrelsen).

Behandlingen

Fillers injiceres i forskellige områder af ansigtet med en fin nål. Antal stik, placering og dybde afhænger af, hvilken type filler som anvendes og hvilket resultat man vil opnå.
De fleste fillers indeholder efterhånden lidocain, et lokalbedøvelsesmiddel der mindsker eventuelt ubehag i forbindelse med selve stikket. Ved behov kan der suppleres med lokalbedøvende creme.

Efter behandlingen

Du ser resultatet af behandlingen med det samme. Som regel behøver du ikke rekonvalescenstid og du gå tilbage til jobbet eller lignende umiddelbart efter.
Det er dog almindeligt at det behandlede område kan blive rødt og/ eller hævet, hvilket er helt normalt. Behandleren kan tilbyde dig noget kølende, som hjælper til med at modvirke hævelse. Hvis man får behandlet et følsomt område i ansigtet og man har øget tendens til blå mærker, er det godt at være forberedt på at det kan opstå. Varigheden af hævelse, rødme og blå mærker afhænger af hvilken type filler der er brugt og hvilket område der er blevet behandlet. De fleste oplever dog at det forsvinder indenfor en uges tid.

Efter en læbeforstørrelse er det normalt at være temmelig hævet og det er derfor vigtigt at tænke på, at resultatet umiddelbart efter behandlingen ikke skal se som det endelige resultat.

Undgå berøring af det behandlede område i 6 timer efter behandlingen. Derefter kan området vaskes forsigtigt og du kan lægge en let make-up. Undgå også at udsætte huden for ekstrem varme eller kulde til hævelse og rødme har lagt sig.
Det er vigtigt at vide at du bør undgå laserbehandlinger, kemiske peelinger, microneedling-behandling etc. i ansigtet i 2 uger efter behandlingen. Spørg din behandler hvis du er i tvivl.

Effekten er langvarig men ikke permanent og afhænger af behandlingstype og behandlingsområde. En behandling kan i princippet gentages så ofte du har lyst, men de fleste vælger at få en opfølgende behandling indenfor 6 - 12 måneder. Efter læbebehandling kræves normalt opfølgning efter 6 måneder.

Kombinationsbehandling

Ofte kombiners fillerbehandling med et muskelafslappende middel. Det bruges for at behandle rynker som opstår pga. ansigtets mimik, f.eks. vredes-/ bekymringsrynken mellem øjenbrynene og ”kragetæer” ved øjnene. Læs mere her.
For optimal effekt er det godt at komplettere med hudplejeprodukter som er specifikt tilpasset din hudtype.
Spørg din behandler om hvilke produkter der passer netop til dig. Læs mere om vores hudplejeprodukter her.

Certificerede behandlere

Alle som udfører injektionsbehandlinger hos Akademikliniken er læger eller sygeplejersker med mange års erfaring.
Vi følger hele tiden de nyeste kurser og besidder de mest opdaterede færdigheder.
Alle behandlere er certificerede.

Hvad koster det?

Prisen afhænger af omfanget af behandlingen og om den kombineres med andre behandlinger. Inden behandlingen indledes får du oplyst prisen af din behandler. Se priser på fillers, her finder du vores prisliste.

Kontakt

Webbshop