Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

En bedre proportioneret krop med fedtsugning

For at få kroppens former bedre proportioneret, kan man få udført en fedtsugning. Nogle fedtophobninger er vanskelige at fjerne med diæt og motion, og i de tilfælde kan fedtsugning være en passende løsning. Vi kan udføre fedtsugning på næsten enhver del af kroppen, der har overskud af fedt. Almindelige behandlingsområder er:
- Lår
- Ridebukselår
- Indersiden af knæet
- Mave
- Hofter og balder
- Talje
- Hage
- Lægge

Arveanlæg og hormoner styrer, hvor fedtceller ophobes i forskellige kropsdele. Vi er født med et vist antal fedtceller og de bliver større, når du tager på i vægt. Fedtsugning reducerer, i modsætning til almindeligt vægttab, antallet af fedtceller og giver dermed en permanent virkning. Det er til gengæld vanskeligt at påvirke celluliter via fedtsugning.

Fedtsugning er ikke en slankekur men en måde, hvorpå man kan fjerne lokale fedtdepoter såsom en bule af fedt på maven, ridebukselår og dobbelthage. God kost og motion er vigtigt for at forhindre, at nye fedtophobninger opstår i andre dele af kroppen.

1621_bd152c41

1678_6a0a6891


Hvad sker der før en fedtsugning?

Første gang, du besøger os, lytter vi til dine ønsker og forventninger og besvarer dine spørgsmål. Du får blandt andet oplysninger om hvilke områder, der vil blive forbedret med et indgreb, hvad det vil koste, og hvor lang ventetiden på operation er.

Du skal også udfylde et spørgeskema om din helbredstilstand samt eventuelle tidligere sygdomme og operationer.

Bestil konsultationstid

Praktiske oplysninger om operationen får du af kirurgen i forbindelse med konsultationen. Blandt andet hvordan du forbereder dig før operationen, herunder narkosen.

Læs mere om narkose her

Hvordan foregår en fedtsugning?

På dagen for operationen mødes du igen med din plastikkirurg, som tager billeder af operationsstedet før fedtsugningen gennemføres. Du mødes også med den narkoselæge som har ansvaret for at bedøve dig.


Fedtsugning tager typisk omkring to timer og foregår under narkose. Læs mere om narkose her. Vi sprøjter også en lokalbedøvelse ind i fedtvævet for at reducere ubehag efter operationen. Ved indgrebet lægger vi en række små snit i huden, hvor det overskydende fedt suges væk med en lang kanyle. Disse snit syes sammen med skjulte sting, som kroppen gradvist absorberer.

Du forbereder dig bedst på fedtsugningen ved at holde dig i form og undersøge så meget som muligt om, hvad der sker før, under og efter operationen.

1571_bd152c41


Hvad sker der efter operationen?

Alle patienter oplever en følelsesløs og øm fornemmelse, hævelse og blå mærker i operationsområdet efter en fedtsugning. Det går som regel væk efter et uger.

Afhængigt af hvor omfattende indgrebet er, skal du regne med at være væk fra arbejde en til to uger. En uge efter fedtsugningen kommer du til kontrol hos Akademikliniken. Du er altid velkommen til at kontakte os tidligere, hvis du har spørgsmål efter fedtsugningen.  

Eftersom helingsprocessen er individuel, er det vigtigt, at du lytter til din krops signaler og tilpasser dig dem. Den første tid anbefaler vi, at du afstår fra motion og andre fysiske aktiviteter og erstatter dem med rolige gåture. Efter tre uger kan du begynde at motionere igen. Slutresultatet, en bedre proportioneret krop kan vi tidligst vurdere efter seks måneder*.

Det er vigtigt, at du har realistiske forventninger. Resultatet af en fedtsugning varierer fra person til person afhængigt af forskellene i arveanlæg og hudens elasticitet.

Når du tager hjem efter operationen, får du et mødekort med telefonnummeret på klinikken og den kirurg, der har udført operationen, så du kan kontakte os døgnet rundt.

*Der ikke er nogen garantier for et bestemt resultat, og at resultatet kan variere fra person til person.

ak

Hvor meget koster det?

Prisen for en fedtsugning afhænger af en række faktorer, bl.a. af omfanget af operationen, og om der skal udføres et kombinationsindgreb. Du kan læse mere om priser for forskellige operationer og behandlinger under hver klinik.

Se priser for fedtsugning >

Her kan du bestille tid >

Her kan du læse mere om vores hudplejeprodukter >

1774_dda7fc4c

Navn: Barbro, 43 år
Indgreb: Fedtsugning af ridebukselår

Hvad mener de personer, der har fået udført operationen?

Barbro besøgte klinikken, fordi hun følte, at hendes underkrop var for stor i forhold til resten af kroppen. Hun følte, at hun havde bulede ridebukselår med overflødigt fedt på ydersiden. Hun ville gerne ændre dem, så de blev slankere og kom i bedre harmoni med overkroppen.

- Jeg er en pige med kurver og det vil jeg altid være, men jeg synes ikke, proportionerne stemmer overens. Min overkrop har ét mål, og min underkrop et helt andet. Jeg er ikke på udkig efter en total forvandling, men jeg vil gerne rette på proportionerne, fortæller Barbro.

Barbro synes, at resultatet er en succes.

- Jeg føler mig som en slankere kvinde i dag, og jeg føler mig mere feminin. Min krop var ikke dimensioneret korrekt. Det er den nu og det er jeg glad for.

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.