Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Fedtsugning hage


Både mænd og kvinder tager kontakt til Akademiklinikken for at komme af med deres mindre tiltalende dobbelthager. Hos en forholdsvis ung person med god elasticitet i huden er det normalt nok med fedtsugning. For at opnå et tilsvarende resultat hos ældre, kan det være nødvendigt at strække og fjerne overskydende hud.

1620_bd152c41

1691_6a0a6891

Hvad sker der før operationen?

Første gang du besøger os, lytter vi til dine ønsker og forventninger og besvarer dine spørgsmål.

Du får blandt andet oplysninger om hvilke områder, der vil blive forbedret med et indgreb, hvad det vil koste, og hvor lang ventetiden på operation er. Du skal også udfylde et spørgeskema om din helbredstilstand samt eventuelle tidligere sygdomme og operationer. 
 

Bestil en konsultationHvis du beslutter at fortsætte, kan vi bestille en operationstid. I forbindelse med konsultationen modtager du praktiske oplysninger om operationen, blandt andet hvordan du forbereder dig før operationen, herunder narkosen. Læs mere om narkose her

Hvordan foregår en fedtsugning af hagen?

Proceduren udføres normalt under lokalbedøvelse plus let narkose. En af vores erfarne plastikkirurger lægger et lille snit under hagen og et bag hvert øre. Derefter suges der fedtansamlinger ud fra tre forskellige retninger ved hjælp af tynde kanyler.

fettsug haka

efter fettsug

Hvad sker der efter operationen?

Hvis du kun har fået udført en fedtsugning af hagen, kan du hvile et par timer og så tage hjem. Hvis du vælger at kombinere fedtsugningen med en ansigtsløftning eller anden behandling, skal du blive natten over. Du vil opleve blå mærker og hævelser i en uge efter operationen. For at minimere dette får du en fast forbinding på. De små ar efter stingene er næsten usynlige.
 


Når du tager hjem efter en operation, får du et mødekort med telefonnummeret på klinikken og den kirurg, der har udført operationen, så du kan kontakte os døgnet rundt.        

Efterbehandling og kombinationsindgreb

Man kan med fordel kombinere fedtsugningen med en ansigtsløftning eller andre indgreb såsom pande- og øjenbrynsløft, læbekirurgi og øjenlågskirurgi. Du kan tale mere om kombinationsindgreb med din kirurg før operationen.
 
For at du kan opnå gode, langsigtede resultater, er det vigtigt, at du plejer din hud regelmæssigt. Akademiklinikens har sin egen hudplejeserie der er udviklet gennem flere års forskning.

Her kan du bestille tid til en konsultation
 
Her kan du læse mere om vores hudplejeprodukter

Hvor meget koster det?

Prisen for en behandling afhænger af en række faktorer, bl.a. af omfanget af operationen, og om der skal udføres et kombinationsindgreb. Du kan læse mere om priser for forskellige operationer og behandlinger under hver klinik.

Se priser for fedtsugning af hagen >

*Der ikke er nogen garantier for et bestemt resultat, og at resultatet kan variere fra person til person.

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.