Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Plastikkirurgi til fjernelse af overskydende hud efter større vægttab

Når man går betydeligt ned i vægt, kan man ende med at have en del hud i overskud. Det kan vise sig i form af hængende mave, lår, underarme eller bagdel. Man kan også føle sig utilpas på grund af mindre tydelige æstetiske defekter såsom en udbulende mave eller ridebukselår.

For at løse denne type problemer tilbyder vi en lang række procedurer, herunder brystoperationer, fedtsugninger, maveplastik samt lår- og armplastik.

Ved det første konsultationsbesøg drøfter en af vores læger sammen med dig, hvilken behandlingsform der er den mest hensigtsmæssige for at skabe et udseende, der stemmer overens med dine forudsætninger og forventninger.

1621_bd152c41

1716_6a0a6891-1 

Hvad sker der før operationen?

Første gang, du besøger os, lytter vi til dine ønsker og forventninger og besvarer dine spørgsmål. Du får blandt andet oplysninger om hvilke områder, der vil blive forbedret med et indgreb, hvad det vil koste, og hvor lang ventetiden på operation er.

Du skal også udfylde et spørgeskema om din helbredstilstand samt eventuelle tidligere sygdomme og operationer.

Bestil konsultationstid

Praktiske oplysninger om operationen får du af kirurgen i forbindelse med konsultationen. Blandt andet hvordan du forbereder dig før operationen, herunder narkosen.

Læs mere om narkose her

Hvordan foregår operationen?

Du forbereder dig bedst på operationen ved at holde dig i form og undersøge så meget som muligt om, hvad der sker før, under og efter operationen.

1573_bd152c41

2926_6a0a6891

Hvad sker der efter operationen?

Eftersom helingsprocessen er individuel, er det vigtigt, at du lytter til din krops signaler og tilpasser dig dem. Den første tid anbefaler vi, at du holder dig fra træning og andre fysiske aktiviteter og erstatter dem med rolige gåture. Husk at bruge en solcreme med en høj beskyttelsesfaktor i de første seks måneder.

Når du tager hjem efter operationen, får du et mødekort med telefonnummeret på klinikken og den kirurg, der har udført operationen, så du kan kontakte os døgnet rundt.

Hvor meget koster det?

Prisen for en behandling afhænger af en række faktorer, bl.a. af omfanget af operationen, og om der skal udføres et kombinationsindgreb. Du kan læse mere om priser for forskellige operationer og behandlinger under hver klinik.

Se priser >

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.