Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Vi tilbyder

Unikt helhedsperspektiv

Vi arbejder ud fra et unikt helhedsperspektiv: Æstetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi, injektionsbehandlinger med volumegivende middel og muskelafslappende middel, avanceret medicinsk hudpleje og til og med æstetisk tandpleje. Desuden har vi vores egen serie af hudplejeprodukter, der er udviklet af klinikkens eksperter. Det giver dig mulighed for at få et skræddersyet resultat.

 

Sikkerhed

Som patient hos os, er du i trygge hænder – dit velbefindende og integritet kommer altid i første række. Samtlige behandlinger udføres af uddannet og/eller autoriseret personale. Vi anvender de bedste metoder, har tilgang til den nyeste teknologi - og sikkerheden går vi aldrig på kompromis med.

Plastikkirurgi

Vore plastikkirurger er førende i verden indenfor både rekonstruktiv og æstetisk plastikkirurgi. Akademikliniken er den eneste privatklinik i Skandinavien som udfører avanceret mikro-kirurgi. Vi har udarbejdet vore egne metoder, fx når det gælder brystforstørrelser, og vi deltager i den seneste forskning. Dette er din garanti for at opnå det bedst mulige resultat. Hos os findes kompetenserne til at udføre alle typer af plastikkirurgiske og ikke-kirurgiske indgreb såsom injektionsbehandlinger med volumegivende middel og muskelafslappende middel.

Medicinsk hudpleje

På vores hudcenter tilbyder vi det nyeste inden for medicinsk hudpleje med alt fra peelings til avancerede laserbehandlinger. Uanset om det drejer sig om pigmentforandringer, rynker, ar, karsprængninger, solskader, cellulitis eller tatoveringer, har vi de kundskaber, erfaringer og tekniske muligheder for at kunne hjælpe dig. Vi tilbyder også hudanalyser og udformer programmer til hjemmebehandling med vores produkter.

Hudplejeprodukter

Akademiklinikens hudplejeserie er en komplet serie af produkter, der er udviklet på baggrund af flere års forskning. Serien er bygget på biologiske principper og mange års medicinske erfaringer kombineret med den seneste forskning i hvordan hudens ungdommelighed kan forlænges. Produkterne findes på vores klinik samt på vores webshop: www.akskincare.se

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.