Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Verden førende plastikkirurger kan give dine bryster et løft

Kvinder, som vil have en brystreduktion, har ofte ondt i ryggen og skuldrene. Desuden kan et stort bryst være i vejen, når man træner. Et brystløft har til gengæld mere med brysternes udseende at gøre. Indgrebene ligner hinanden og går ud på at løfte og forme brysterne. Forskellen er, at man ved et brystløft mest fjerner hud, mens man ved en brystreduktion fjerner kirtelvæv. Vi har lang erfaring med såvel brystreduktion og brystløft som korrektion for hængende bryster. Man kan også kombinere et brystløft med en brystforstørrelse.
               
Vi foretager brystreduktion og brystløft på Akademikliniken

1711_bd152c41

2981_c28e31e9

Første gang du besøger os får du blandt andet information om, hvilke områder der vil blive forbedret med et indgreb, hvad det vil koste, og hvor lang ventetid der er.

Du skal også udfylde et spørgeskema om din helbredstilstand, eventuelle tidligere sygdomme og operationer. Vi snakker desuden om dine forventninger. 

Hvis du vælger at gå videre, reserverer vi en operationstid samt en tid til konsultation med en af vores plastikkirurger. Nogle anbefaler vi, at du får foretaget en mammografiundersøgelse. Det gælder hovedsageligt ældre kvinder og kvinder med arvelige anlæg for tumorer. Det er godt, hvis du forbereder dig inden operationen ved at holde dig i form og finder ud af så meget som muligt om, hvad der skal ske før, under og efter operationen. Vi står altid til rådighed og svarer gerne på dine spørgsmål.

Hvordan foregår en brystreduktion?

På operationsdagen møder du din plastikkirurg. Han starter med at fotografere operationsområdet. Du vil også møde din narkoselæge og bliver tildelt et værelse, som vil stå til rådighed for dig under dit ophold på klinikken. Du prøver desuden en sports-bh, som du får gratis af os. Den fungerer som støttebandage i de første uger efter operationen.
 
Operationen tager 1-2 timer og foregår under narkose. Man kan lægge forskellige snit for at formindske eller løfte et bryst. Der lægges dog altid et snit rundt om brystvorten og sædvanligvis et op- og nedvendt T-formet snit mellem brystvorten og folden under brystet. Det mest almindelige er, at vi syr snittene sammen med skjulte sting, som kroppen efterhånden absorberer.

operationsbild6

1565_6a0a6891

Tidligst efter seks måneder kan vi bedømme slutresultatet, men allerede når stingene er fjernet, kan du se en forbedring*. Efter en uge kan de fleste begynde at arbejde, og efter 3-6 uger kan du begynde at træne. Inden dette anbefaler vi rolige gåture. Du bør undgå at strække arrene i de første tre måneder. Helingsprocessen er individuel, derfor er det vigtigt, at du lytter til kroppens signaler og tilpasser dig efter dem. Undgå sol på arrene de første seks måneder.

Tænk på, at resultatet varierer for forskellige personer alt efter forskelle i arveanlæg og hudens elasticitet. Derfor er det vigtigt, at du har realistiske forventninger.

*Der ikke er nogen garantier for et bestemt resultat, og at resultatet kan variere fra person til person.

Efterbehandling og kombinationsindgreb

Mange vælger at kombinere et brystløft og brystreduktion med andre kropskirurgiske indgreb. Patienter, som vil forstørre deres bryster, har nogle gange brug for at få brysterne løftet, for at resultatet skal blive optimalt.

Her kan du bestille tid>
 

Spørgsmål:

Tøv ikke med at kontakte os, både før og efter din operation med dine spørgsmål.

Spørgsmål:

Bliver arrene synlige?

Svar:

Arrenes udseende varierer fra person til person. I begyndelsen plejer de at være røde, men de blegner efterhånden, for til sidst bare at se ud som en tynd hvid streg.

Spørgsmål:

Påvirkes amningen?

Svar:

Når man formindsker brysterne, kan amningsevnen påvirkes, da man fjerner en del af kirtelvævet.
           
Har du flere spørgsmål og overvejelser, er du velkommen til at kontakte os. Hvis du ønsker at bestille tid til en konsultation, er du også velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.