Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Hvorfor er Akademiklinikmetoden bedre end andre brystforstørrelser, og hvordan foregår det?

Akademiklinikmetoden er en matematisk metode der nøjagtigt kan bestemme, hvor brystimplantaterne skal placeres. Vi tager udgangspunkt i en grundig analyse og opmålinger, som er en forudsætning for et godt slutresultat.


Mange kirurger føler, at det er for kompliceret at lave disse beregninger, og udfører deres indgreb i henhold til deres egen fornemmelse. Med Akademiklinikmetoden ved vi, at slutresultatet bliver som planlagt, operationen går hurtigere, der er færre komplikationer, og man slipper også for opfølgende operationer. Snittet placeres under brystet, lige ved kanten af det nye implantat, hvor arret er mindst synligt.

Akademiklinikens planlægningssystem er den første sande matematiske fremgangsmåde til korrekt placering af brystimplantater. Per Hedén udførte de første indgreb med den nye metode i 2002 og siden da er læger fra hele verden rejst til Akademikliniken for at lære metoden.

1711_bd152c41

De to hjørnesten i Akademiklinikmetoden

1. Lodret positionering. Hvor skal implantatet placeres i forhold til brystvorten?

2. Huden. Hvor meget hud er nødvendigt i den nederste halvdel af brystet?

1683_2cee0054

770_ab0f0730

Hvordan foregår det?

To grundlæggende observationer blev gjort i midten af ​​90'erne, nemlig at en korrekt udført brystforstørrelse løfter brystvorten lodret. Den anden observation var, at man kunne trække en lige linje fra brystvortens løftede position til sternum (brystbenet). Vi har valgt at kalde denne linje for NS-linjen.

Løftet er en følge af øget projektion i brystet. Men hvis man placerer implantatet forkert, bliver resultatet ikke det samme, og brystvorten forskydes distalt eller proximalt i forhold til udgangspositionen. Det bedste resultat opnås, når halvdelen af implantatet er placeret over brystvorten og halvdelen under. Fordelingen skal være 50/50.

Hvor placeres implantatet?

bröst ak

Det hjælper hvis vi ved, hvad det endelige resultat skal være allerede før operationen. Det giver mulighed for at give implantatet den ideelle lodrette position.

Efter omhyggelig evaluering af hundredevis af patienter har Akademikliniken fundet ud af, at brystvortens løft kan simuleres ved at løfte armene i en 45 graders vinkel (hænderne placeret på hovedet). Når dette er gjort, foretages følgende beregning: Vi afmærker NS-linjen (brystvorte-sternum-linjen), og derefter måler vi lodret ned i halvdelen af implantatets længde. Dette skaber ILP-linjen (implantatets laveste pol).De to linjer NS og ILP udgør en meget værdifuld vejledning under operationen. I tilfælde af yderligere operationer optegner man imidlertid ikke en ny NS-linje, da brystvorterne allerede er forhøjet.Ved lodret positionering af implantatet har det en stor indflydelse på udseendet af den øverste del af brystet. Når vi løst den første del af den præoperative planlægning, kommer vi til spørgsmål nummer to:

Hvor meget hud er nødvendigt mellem brystvorten og den nederste halvdel af brystet?

bröst 5

Her tager man ikke udgangspunkt i det nederste af implantatet, det vigtigste er i stedet:

  • Implantatets bredde og projektion.
  • Mængden af brystkirtler.
  • Hudens karakter.


Nu foretager vi en ny beregning. Afstanden mellem det ideelle projektionspunkt for brystvorten på implantatet til den nedre linje under implantatet (folden, hvor snittet lægges). Derefter tilføjer man afstanden til brystets eget kirtelvæv. Denne afstand skal naturligvis justeres ud fra implantatets størrelse.Hvordan kan man vide, hvor meget brystkirtelvæv patienten har?
 


Der er tre metoder til at måle dette:

  • Mål ILP-linjen (hænderne på hovedet), og fratræk halvdelen af implantatets højde.
  • Ved hjælp af specielle instrumenter, mål tykkelsen af brystet, og del med to.
  • Brug den generelle tabel til små, mellemstore eller store bryster.


Når vi har disse mål klar, er tiden kommet til at udføre den sidste del af Akademiklinikmetoden, nemlig at tage hensyn til hudens karakter, når man markerer, hvor snittet skal være. Når retningslinjerne er markeret, strækkes huden så meget, som projektionen er beregnet til, for at simulere hvordan resultatet vil være med implantatet.

Efterbehandling og kombinationsindgreb

Mange mennesker vælger at få udført et brystløft sammen med en brystforstørrelse.Ved den første konsultation med kirurgen tages der stilling til om det er aktuelt for dig.

Hvor meget koster det?

Prisen for en behandling afhænger af en række faktorer, bl.a. af omfanget af operationen, og om der skal udføres et kombinationsindgreb. Du kan læse mere om priser for forskellige operationer og behandlinger under hver klinik.


Se priser for brystforstørrelse >

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.