Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Akademiklinikens tryghedsgaranti: Brystforstørrelse & brystforstørrelse+løft

Hvad er Akademiklinikens tryghedsgaranti?

Akademikliniken ønsker at have de mest tilfredse kunder i verden. Kunder, der er tilfredse med sig selv. Det er derfor vigtigt, at vores kunder føler sig trygge ved deres valg af Akademikliniken og ved hvilket resultat, behandlingen eller operationen giver. Gennem Akademiklinikens tryghedsgaranti tilbyder vi vores kunder gratis korrigerende operation af eventuelle uønskede resultater og komplikationer, der er forbundet med den primære operation.

Hvad omfatter Akademiklinikens tryghedsgaranti?

Akademiklinikens tryghedsgaranti ved brystforstørrelse & brystforstørrelse+løft omfatter følgende uønskede resultater og komplikationer som følge af operationer, der er gennemført på Akademikliniken:

+ Kapselkontraktur
+ Unormal ardannelse
+ Blødninger efter operationen
+ Infektioner efter operationen
+ Rotation
+ Ruptur
+ Dobbeltfold
+ Bottoming-out

 
Akademiklinikens tryghedsgaranti ved brystforstørrelse brystforstørrelse+løft omfatter ikke:

– Sekundær udstrækning af huden som følge af nedsat hudelasticitet (for eksempel på grund af graviditet, aldring eller stor vægtændring)
– Normal ardannelse
– Kapselkontraktur, hvor kunden allerede har haft en eller flere kapselkontrakturer, inden tryghedsgarantien er tegnet
Det er den ansvarlige kirurg, der vurderer, om korrigerende operation skal udføres på baggrund af ovenstående kriterier. En korrigerende operation gælder kun korrektion af en oprindelig operation og kan ikke være en udvidet operation i form af yderligere operation eller udskiftning af et implantat (størrelse, form).

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.