Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Verdensførende inden for brystforstørrelse med anatomiske implantater

Der findes et meget stort antal forskellige brystimplantater og -producenter. Brystimplantater er forskellige med hensyn til indhold, overflade, størrelse, form og kvalitet. Det er derfor vigtigt, at man som patient forstår brystimplantaternes forskellige egenskaber og vigtigheden af kvaliteten.

Vi bruger implantater fra Allergan, som er FDA-godkendte producenter. FDA (Food and Drug Administration) har et af verdens strengeste regelsæt til regulering og overvågning af recepter, vacciner, medicinsk udstyr osv. FDA er en af USA's føderale udøvende afdelinger og er ansvarlig for at beskytte og fremme folkesundheden.

Der findes to hovedtyper af brystimplantater, silikone- og saltvandsimplantater. Begge typer af implantater har en overflade af silikone, men de kan være fyldt med enten saltvand, kohæsiv (formfast) silikonegel eller viskøs silikonegel.

Akademikliniken har aldrig brugt PIP-implantater. Er du usikker på noget, er du velkommen til at kontakte os på telefon 7026 3001 (København) for mere information og tidsbestilling.

1906_bd152c41

Forskellige typer brystimplantater

 • 1754_682a6197Anatomisk implantat med høj projektion
  FDA-godkendt implantat fra Allergan
 • 1755_682a6197 Anatomisk implantat med lav projektion
  FDA-godkendt implantat fra Allergan
 • 1756_682a6197 Rundt implantat
  FDA-godkendt implantat fra Allergan
 • 1757_168b4503 De fleste implantater er af en kohæsiv type og indeholder en formfast gel
  FDA-godkendt implantat fra Allergan

Anatomiske brystimplantater

I de senere år har man udviklet brystimplantater med en dråbeformet anatomisk form for at få så naturlige bryster som muligt efter brystforstørrelse. Kohæsive implantater indeholder en fastere silikonegel, hvilket betyder, at implantatet, bevarer sin form og at indholdet ikke flyder ud ved evt. beskadigelse.

Anatomiske implantater med den fastere silikonegel fremstilles i et matrixsystem. Her kan man vælge mellem 12 forskellige former og profiler for hver enkelt implantatstørrelse. Det betyder, at vi kan tilpasse implantaterne efter dine ønsker og dine fysiske forhold.

Akademikliniken kan præstere det højeste erfaringsniveau i verden inden for brug af dråbeformede silikoneimplantater.

1751_2cee0054

1935_bd152c41

Matrissystem

Hvert implantat angives ved sin højde og projektion. Det første bogstav beskriver dets højde:
F - Fuld højde
M - Middel højde
L - Lav højde

Det andet bogstav beskriver projektionen, altså hvor meget implantatet stikker ud:
F - Fuld projektion
M - Middel projektion
L - Lav projektion
X - Ekstra projektion

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.