Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

5 vigtige spørgsmål at stille før en brystforstørrelse

Brystforstørrelse er en af de mest almindeligt udførte plastikkirurgiprocedurer i dag. Selv om der årligt udføres tusindvis af brystforstørrelser, kan det være svært at finde den rigtige kirurg.

Der kan være flere grunde til, at kvinder ønsker en brystforstørrelse:

- Man føler sig utilfreds med størrelsen på sine bryster

- Man vil gerne have mere fylde i hængende bryster, for eksempel efter graviditet eller større vægttab

- Ved asymmetri (forskellige størrelser bryster)

- Brystrekonstruktion, hvor man genskaber brysterne efter tidligere brystoperation, for eksempel i forbindelse med en brysttumor.

1609_bd152c41

Uanset hvem du henvender dig til, er det vigtigt, at du stiller de rigtige spørgsmål under din konsultation for at sikre, at du er havnet hos den rette person. Her er en liste med fem vigtige spørgsmål, du skal stille:

1. Er kirurgen med i DSKP?

DSKP står for Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi. DSKP er et selskab for erfarne danske speciallæger i plastikkirurgi, som har praktiseret kosmetisk/ æstetisk kirurgi i en årrække og har forpligtet sig til at holde deres faglige viden ajour gennem fagkurser, møder og kongresser i Danmark og udlandet.

2. Er implantaterne FDA-godkendt?

FDA har et af verdens strengeste regelsæt til regulering og overvågning af recepter, vacciner, medicinsk udstyr osv. FDA (Food and Drug Administration) er en af USA's føderale udøvende afdelinger og er ansvarlig for at beskytte og fremme folkesundheden. Læs mere på deres hjemmeside http://www.fda.org.

3. Hvordan vælger klinikken det implantat, der passer til dig?

Spørg hvordan de vælger hvilket implantat der passer bedst til dig. Vælger man kun ud fra volumen, er det meget vanskeligt at regne ud, hvordan det endelige resultat vil blive. Det er vigtigt, at de ikke kun antager dette men faktisk korrigerer bredde, højde og projektion ud fra dine biologiske forhold.

4. Hvordan foregår opvågningen?

Efter operationen er afsluttet, og du vækkes fra narkosen, flyttes du til opvågningsafdelingen. Her skal der altid være en sygeplejerske der kontrollerer, at du har det godt og kommer dig som forventet efter operation og narkose.

5. Hvor længe har klinikken eksisteret?
Da hvert indgreb, uanset omfang altid indebærer en risiko, er det vigtigt at sikre, at du ender med en person at du finder en kirurg med stor erfaring. Der findes mange klinikker, og der dukker hele tiden nye op. Find ud af, hvor længe de har været på markedet, og hvilken erfaring din kirurg har.

Du er velkommen til at kontakte os med yderligere spørgsmål eller for at lave en aftale om en konsultation på 08- 614 54 00 7026 3001

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.