Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Brystforstørrelse - se slutresultatet på forhånd med 3D-simulation

Der kan være mange grunde til, at man ønsker at få udført en brystforstørrelse. Man kan være utilfreds med størrelse eller form, eller måske vil man fylde brysterne lidt ud efter en graviditet eller et større vægttab. Uanset årsagen til en brystforstørrelse så tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker og forudsætninger, så resultatet bliver så naturlig som muligt*.

I dag er brystforstørrelse en af de mest efterspurgte plastikkirurgiske procedurer. Ved en brystforstørrelse i Akademikliniken medfølger en 3D-simulation, så du kan se dit forventede resultat efter operationen 3D-simulation kan dog ikke anvendes, hvis du ønsker at udføre en implantatudskiftning eller har udtalt hængende bryster.

Hvad der gør Akademikliniken enestående i forbindelse med brystforstørrelse, kan du læse mere om nedenfor.      

*Der ikke er nogen garantier for et bestemt resultat, og at resultatet kan variere fra person til person.

1905_bd152c41

Se de endelige resultater af din brystforstørrelse på forhånd ved hjælp af 3D-simulation.

 

Tryghedsgaranti ved brystforstørrelsesoperationer

Akademikliniken ønsker altid at have de mest tilfredse kunder i verden. Tilfredse med os og med dem selv. Det er vigtigt, at vores kunder føler sig trygge ved deres valg af Akademikliniken og ved det resultat, behandlingen eller operationen giver. Gennem Akademiklinikens tryghedsgaranti tilbyder vi vores kunder gratis korrigerende operation af eventuelle uønskede resultater og komplikationer, der er forbundet med den primære operation. I grundprisen for en brystforstørrelse indgår altid Tryghedsgaranti.

Læs mere om Tryghedsgarantien for brystforstørrelsesoperationer her. 

Konsultationen er et af de vigtigste trin i din behandling. Til konsultationen har du mulighed for at udtrykke dine ønsker og overvejelser. Sammen med kirurgen drøfter du forskellige alternativer baseret på dine personlige forudsætninger. Vores mål er, at både du og din kirurg skal føle jer helt trygge med din behandling og med det forventede resultat. Hvis vi ikke når dette mål i løbet af den første konsultationen, er du velkommen til at vende tilbage til en anden samtale uden beregning.

Hvorfor skal du vælge os, hvad gør Akademikliniken unik?

 ak bröstförstoring

- Unik operationsteknik
Allerede i 2002 udviklede Per Hedén en operationsteknik, Akademiklinikmetoden, der i dag anses for at være den førende inden for international brystforstørrelseskirurgi. Det er en matematisk metode der går ud på, at man på forhånd nøjagtigt kan bestemme, hvor brystimplantaterne skal placeres. Vi tager udgangspunkt i en grundig analyse og opmålinger, som er en forudsætning for et godt slutresultat.

Med Akademiklinikmetoden ved vi, at slutresultatet bliver som planlagt, operationen går hurtigere, der er færre komplikationer, og man slipper også for opfølgende operationer. Snittet placeres under brystet, lige ved kanten af det nye implantat, hvor arret ikke synligt. Læs mere om vores teknik her >

- Vi uddanner plastikkirurger
Hvert år uddanner vi omkring 120 plastikkirurger fra hele verden i vores operationsteknik. De kommer her for at videreuddanne sig inden for brystforstørrelse og æstetisk og rekonstruktiv brystkirurgi i samarbejde med Allergan Academy.

- 3D-simulation med Vectra 3D - Precision Light
Vi var de første i Norden, der kunne tilbyde 3D-simulation, og det er altid inkluderet i en brystforstørrelse med implantater. Vi tilbyder det mest avancerede system til 3D-simulation, nemlig Vectra 3D - Precision Light. (der findes enklere varianter såsom AXIS 3-systemet, der ikke er lige så præcise). Ved hjælp af 3D-simulation kan du se resultaterne af din brystforstørrelse allerede før operationen. Vi kan vurdere hvordan forskellige størrelser og typer af implantater vil se ud på dig og du kan i samarbejde med kirurgen prøve dig frem og vælge mellem flere implantater, indtil du finder det helt rigtige. (Bemærk - dette gøres ikke i Photoshop men i Vectra 3D-simulationsprogrammet)

- Vi er ved at udvikle næste generation af 3D-simulation
Vi er også involveret i udviklingen af den næste generation af 3D-forudsigelsessystemet Vectra 3D, som udvikles af Canfield Imaging Systems. De arbejder med en ny platform (XP), og Dr. Per Heden er med i deres Steering Committee og udviklingsgruppen.

Hvad sker der inden en operation?

Det er vigtigt, at du er sikker på størrelsen af brysterne før din brystforstørrelse. Derfor er den første konsultationssamtale vigtig. Under konsultationen taler vi om årsagen til dit besøg og vil derefter gå igennem dine ønsker og forventninger til din brystforstørrelse.

Bestil konsultation

Praktiske oplysninger om operationen får du af kirurgen i forbindelse med konsultationen. Blandt andet hvordan du skal forberede dig dig før operationen, for eksempel i forbindelse med narkosen.

Læs mere om narkose her

1698_bd152c41

3D-simulation Se dine resultater før brystforstørrelsen

1683_2cee0054

Før din brystforstørrelse - vi bruger 3D-simulation, der viser, hvordan dine bryster vil se ud efter operationen. Der var vi de første i Norden, der kunne tilbyde. Vi ser på, hvordan forskellige størrelser og forskellige typer af implantater (runde eller anatomiske) ser ud på dig. Det gør vi for at sikre, at det endelige resultat af din brystforstørrelse bliver naturligt.

Du er velkommen til at komme med ønsker til konsultationen. Måske har du kigget på billeder før og efter en operation - men husk, at man aldrig helt kan sammenligne sig med andre. Enhver kvinde er unik.

En konsultation med Vectra 3D - Precision Light er opdelt i to dele. Vi starter med at fotografere patientens bryster, som derefter behandles af computeren for at generere et 3-dimensionalt billede af hende (ikke i Photoshop, men i simulationsprogrammet) som forberedelse til det næste trin i processen for en brystforstørrelse.

Dernæst kan patienten vælge mellem forskellige størrelser og forskellige typer af implantater (runde eller dråbeformede.). Vi prøver os frem, indtil det føles helt rigtigt. Du kan altså se, hvordan dine bryster vil komme til at se ud allerede inden brystforstørrelsen er udført.

Anatomiske retningslinjer tegnes på animationen af dine bryster, og placering vælges ud fra dine ønsker og forudsætninger. Akademikliniken har udviklet sin egen metode til brystforstørrelse, hvor der ved hjælp af en matematisk metode kan bestemmes en mere nøjagtig placering af dine implantater.

Når vi føler os tilfredse, genererer computeren et 3-dimensionelt billede af dit bryst, som det ville se ud med det valgte implantat efter en brystforstørrelse. Dette billede kan derefter drejes 360 ° så du kan visualisere, hvordan dine bryster vil se ud fra alle vinkler, og endda hvordan det vil se ud, når du ser ned på dine egne bryster. Simulationerne kan også sammenlignes side om side med forskellige implantatstørrelser fra alle vinkler.

3D-simulation kan ikke udføres på patienter, der allerede har implantater og ønsker at erstatte dem med større/mindre implantater. 3D-simulation kan ikke udføres på patienter med meget udtalt hængende buste.        

 

Placering af implantatet

Implantatet placeres som udgangspunkt under brystmusklen. Kvinder der har brystimplantater liggende foran brystmuskulaturen, kan som regel ikke undersøges ved mammografi, og implantaterne kan også ved en klinisk mammografiskygge for, at man kan se og vurdere brystvævet.

1860_bd152c41

Forskellige typer brystimplantater

 • 1754_682a6197Anatomisk implantat med høj projektion
  FDA-godkendt implantat fra Allergan
 • 1755_682a6197 Anatomisk implantat med lav projektion
  FDA-godkendt implantat fra Allergan
 • 1756_682a6197 Rundt implantat
  FDA-godkendt implantat fra Allergan
 • 1757_168b4503 De fleste implantater er af en kohæsiv type og indeholder formfast gel
  FDA-godkendt implantat fra Allergan

Valg af brystimplantat

1751_2cee0054

Der findes mange forskellige typer af brystimplantater. Vi bruger brystimplantater, der har en overflade af fast silikone, og som har de bedste resultater i kliniske studier.

Vi bruger implantater fra FDA-godkendte producenter. FDA er den amerikanske ækvivalent til lægemiddelstyrelsen, og deres kvalitetskrav er de strengeste i verden.

Silikonegel er en tyktflydende gel, der giver brysterne en naturlig konsistens efter en brystforstørrelse. Der findes også en silikonegel med en fastere form og konsistens, såkaldte kohæsive implantater. I løbet af de seneste ti år har vi på Akademikliniken udført mere end 16.000 brystforstørrelser med kohæsive gelimplantater. Ingen anden klinik i verden kommer i nærheden af dette antal.

I de senere år har man udviklet brystimplantater med en dråbeformet anatomisk form for at få så naturlige bryster som muligt efter brystforstørrelse.

Her på Akademikliniken findes den største mængde samlede erfaring i verden inden for ​​brystforstørrelse med dråbeformede silikoneimplantater.

Anatomiske implantater med fastere silikonegel fremstilles også i et matrixsystem. Her kan du vælge mellem ni forskellige former og profiler for hver enkelt implantatstørrelse. Det betyder, at vi kan tilpasse implantaterne efter dine ønsker og dine fysiske forhold.

Når du har besluttet dig, finder vi en tid til din brystforstørrelse.

Akademikliniken bruger ikke og har aldrig brugt brystimplantater fra den franske producent PIP, hvis implantater blev trukket tilbage fra markedet i foråret 2010 på grund af forkert sammensætning under fremstillingen.

Hvordan foregår brystforstørrelsen?

Den dag, hvor du skal have foretaget din brystforstørrelse, møder du op på et nærmere angivet klokkeslæt. Vi tager lidt prøver og giver beroligende medicin. Derefter møder du din plastikkirurg, som fotograferer og tegner på dig som forberedelse til din brystforstørrelse. Herefter kommer du ind på operationsstuen og møder det narkosepersonale, der får dig til at falde i søvn før operationen. Eftersom mange er mere urolige for narkosen end selve indgrebet, har vi her samlet nogle vigtige oplysninger om, hvordan narkosen foregå og hvad man skal huske på >

En brystforstørrelse tager ca. en time og udføres under fuld narkose. Mens du sover foretager kirurgen et snit i vævet og skaber dermed en lomme, hvori implantatet skal placeres. Den mest almindelige metode er at placere snittet i furen under brystet, den såkaldte Akademiklinikmetode, som du måske allerede har læst om (ellers klik her). Da snittet placeres under brystet, lige ved kanten af det nye implantat, er arret knap synligt efter noget tid.

Kirurgen har også bedre overblik end med nøglehulsteknikken via armhulen. Implantatet placeres enten oven på eller under den store brystmuskel. Hvad der er bedst egnet til dig afgøres sammen med den kirurg, der skal udføre din brystforstørrelse.      

I nogle tilfælde kan man placere snittet i armhulen eller i kanten af brystvorten. Ved snit i armhulen kan arret nemt ses, når man bruger tøj uden ærmer.

Du kan læse mere indgående om vores operationsteknik her>

1670_bd152c41

Efter brystforstørrelsen

1674_6a0a6891

Når operationen er afsluttet og du er blevet vækket fra narkosen, flyttes du til opvågningsafdelingen. Her er der en sygeplejerske, der kontrollerer, at du har det godt og kommer dig som forventet efter operation og narkose.

De fleste kan gå hjem samme dag, operationen er blevet udført. Smerter efter en brystforstørrelse kan være ganske intense i de første 6-8 timer, og det kan nogle gange være nødvendigt med smertestillende injektioner. Derefter er det i reglen tilstrækkeligt med almindelige smertestillende piller.

En stabil bh (en sports-bh) fungerer godt som støtte og skal bæres hele døgnet i to uger efter brystforstørrelsen, og derefter i løbet af dagen i en nærmere aftalt periode. Hvis der er blevet anvendt et implantat med en glat overflade, anbefaler vores kirurger normalt, at brysterne masseres hver dag på en måde, som patienten skal lære før udskrivning. På denne måde reduceres risikoen for indkapsling. Har man brugt et implantat med ru overflade, skal man ikke massere.

Det er helt normalt, at brysterne føles spændte og hævede den første tid efter en brystforstørrelse. Husk, at det kan tage op til flere måneder, før brysterne får deres endelige form. (Læs mere om, hvordan brysterne kan blive påvirket efter en operation.)

Når du tager hjem efter en operation, får du et mødekort med telefonnummeret på klinikken og den kirurg, der har udført operationen, så du kan kontakte os døgnet rundt.

Efterbehandling og kombinationsindgreb

Mange vælger at få udført et brystløft sammen med en brystforstørrelse.Ved den første konsultation med kirurgen tages der stilling til om det er aktuelt for dig.

Bestil en konsultation til brystforstørrelse >

Hvor meget koster det?

Prisen for en brystforstørrelse afhænger af en række faktorer, bl.a. af omfanget af operationen, og om der skal udføres et kombinationsindgreb. Du kan læse mere om priser for forskellige operationer og behandlinger under hver klinik.

Se priser for brystforstørrelse >

Oftest stillede spørgsmål

Spørgsmål:

Påvirker en brystforstørrelse amning og mammografi?

Svar:

Der er ingen tegn på, at brystimplantater påvirker evnen til at amme. I de fleste tilfælde kan mammografi og brystundersøgelser foretages som sædvanlig. I nogle tilfælde kan man være nødt til at udføre en mere grundig mammografiundersøgelse for at få et sikkert resultat.

Spørgsmål:

Hvad er indkapsling?

Svar:

Indkapsling opstår når der dannes en fortykket bindevævskapsel omkring implantatet, hvilket gør at brystet kan føles hårdt. Den ru overflade på implantatet er med til at reducere risikoen for kapseldannelse.

En indkapsling er ikke farlig i sig selv, men kan påvirke brysternes form og konsistens.

I tilfælde af kraftig indkapsling kan det være nødvendigt med en yderligere operation.

Via det gamle operationssnit får man adgang til kapslen, således at brysterne igen føles bløde, en såkaldt kapselfjernelse.

Har du flere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Ønsker du at lave en aftale om en konsultation, må du selvfølgelig også meget gerne kontakte os.

Spørgsmål:

Man kan tegne en kapselgaranti ved brystforstørrelse, hvad er det?

Svar:

Efter en brystforstørrelse kan man opleve indkapsling, hvilket nødvendiggør en ny operation. Som patient har du derfor mulighed for at forsikre dig mod omkostningerne ved en sådan operation. Garantien dækker alle udgifter (både operationsomkostninger og narkose). Garantien gælder kun for implantater oprindeligt implanteret hos Akademikliniken. Kapselgarantien er på nuværende tidspunkt inkluderet i prisen.

   

Spørgsmål:

Hvis jeg har en kapselgaranti, er jeg så sikret mod indkapsling?

Svar:

Nej, det er du ikke. Garantien dækker omkostninger i tilfælde af en kapseloperation. Garantien er gyldig én gang efter den oprindelige operation og er gyldig i 5 år. forudsat at du ikke allerede er opereret, og har brystimplantater, når du kommer til os.        

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.