Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Dine bryster er en vigtig del af din personlighed og dit velbefindende

Akademikliniken har over 20 års erfaring med brystkirurgi, -reduktion, -løft og -rekonstruktion. Vi tilbyder operationer, der er specielt tilpasset dine bryster.
 


I dag er vi en af verdens førende plastikkirurgiske klinikker og udfører ikke kun vores egne operationer, vi uddanner også kirurger rundt omkring i verden. Vi er desuden de første i Norden til at tilbyde 3D-simulation, en unik metode, der anvendes ved Brystforstørrelse og som betyder, at du kan se dit resultat før operationen. Nu kan vi også tilbyde 3D-simulation ved næsekorrektioner!
 


Vi har adgang til nogle af verdens mest fremtrædende kirurger inden for plastikkirurgi samt den nyeste teknologi og det nyeste udstyr.
 
Vi stræber efter, at du skal føle dig helt sikker i dine beslutninger. Vi tager derfor altid udgangspunkt i din krop, dine ønsker og dine forudsætninger, så vi kan give dig netop den behandling, der passer til dig.Brystforstørrelse >

Brystreduktion/-løft>

Indadvendte brystvorter >
Gynækomasti >

1905_bd152c41

Se de endelige resultater af din brystforstørrelse på forhånd ved hjælp af 3D-simulation.

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.