Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Visa / dölj kategorier

Før- og efterbilleder

Googles annonceringspolitik tillader desværre ikke brystbilleder og derfor har vi ikke mulighed for at vise før- og efterbilleder på netop disse indgreb. Vi henviser til vores svenske hjemmeside ak.se hvor det er muligt at se billeder.

Her har vi samlet før- og efterbilleder fra vores forskellige operationer og behandlinger. Det er flere faktorer, som er vigtige at tænke på. Hver ny behandling er unik. Vores egne forudsætninger spiller en stor rolle inden en behandling eller operation. Det er vigtigt at være klar over dette, inden man bestemmer sig for et indgreb. Resultatet på billederne er en kombination af patienternes egne forudsætninger og ønsker.

I menuen til venstre kan du finde et udvalg af billeder af vores patienter (de er godkendt af patienterne, inden de er lagt ud), som er behandlet af vores hudterapeuter, sygeplejersker, læger og kirurger.

Vi er desuden de første i Sverige, der tilbyder 3D-simulering, en unik metode, der indgår ved en brystforstørrelse, og som viser, hvordan dine bryster kommer til at se ud efter operationen. Vi kigger på, hvordan forskellige størrelser og forskellige typer implantater (runde eller dråbeformede) ser ud på netop dig. Alt sammen for, at slutresultatet skal blive naturligt.

1621_bd152c41

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.