Den 2017-05-31

Tryghedsgaranti ved brystforstørrelsesoperationer

Akademikliniken ønsker altid at have de mest tilfredse kunder i verden. Tilfredse med os og med dem selv. Det er vigtigt, at vores kunder føler sig trygge ved deres valg af Akademikliniken og ved det resultat, behandlingen eller operationen giver. Gennem Akademiklinikens tryghedsgaranti tilbyder vi vores kunder gratis korrigerende operation af eventuelle uønskede resultater og komplikationer, der er forbundet med den primære operation. I grundprisen for en brystforstørrelse indgår altid Tryghedsgaranti.

Læs mere om Tryghedsgarantien for brystforstørrelsesoperationer her.

Konsultationen er et af de vigtigste trin i din behandling. Til konsultationen har du mulighed for at udtrykke dine ønsker og overvejelser. Sammen med kirurgen drøfter du forskellige alternativer baseret på dine personlige forudsætninger. Vores mål er, at både du og din kirurg skal føle jer helt trygge med din behandling og med det forventede resultat. Hvis vi ikke når dette mål i løbet af den første konsultationen, er du velkommen til at vende tilbage til en anden samtale uden beregning.

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.