Den 2017-01-16

2000 kr i kompensation for rejse-/hoteludgifter til vores danske patienter

gratis-konsultation-dk-1200x400

Nu tilbyder vi alle vores danske patienter (med bopælsadresse i Danmark) en kompensation for rejse- og hoteludgifter på 2000 kr i forbindelse med operation på Akademikliniken i Malmø.

Kompensationen trækkes fra den samlede operationspris ved betaling af denne, og kan dermed anvendes som det passer dig bedst – til transport, overnatning på hotel i Malmø etc.

Har du spørgsmål til dette er du altid hjertelig velkommen til at kontakte os på 70 26 30 01 eller info@akademikliniken.dk

BOOK TID

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.