Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Den 2014-11-21

0 kommentarer

Lennart kan smile igen

10702041_979518345408679_2491523678795629691_n
(Lennart sammen med Dr. Per Heden efter operationen)

Lennart, som medvirkede i det svenske tv-program “Arga Doctor”, kan nu smile igen.

Da Lennart var 20 år gammel, blev han diagnosticeret med en hjernesvulst og gennemgik en operation for at fjerne den. Flere år var gået uden lægerne opdagede svulsten. Operationen resulterede i en komplet højresidig ansigtslammelse.

Ved 21 og 22 års alderen, gennemgik han to rekonstruktive operationer i det offentlige sundhedsvæsen, men dette resulterede for ham, i et meget utilfredsstillende resultat.

Ingen sekundær korrektion blev tilbudt og allerede for 25 år siden besøgte Lennart vores plastikkirurg Dr. Per Hedén for en konsultation. Takket være “Arga Doctor”  fik Lennart en ny chance og gennemgik for et år siden, en operation her på Akademikliniken

Dr. Per Hedén fortæller om operationen:
– Et år er nu gået, siden jeg gennemførte en sekundær microneurovascular muskel transplantation og korrektion af øjet (inklusiv et mellemansigtsløft). Lennart, nu 51 år, har en god funktion i sin nye muskel. Han kan smile med højre ansigt halvdel for første gang i over 30 år. Vi planlægger også at gøre en mindre sekundær operation på højre kind og øje.

Jeg talte med Lennart den anden dag, og han har det fint og synes det er godt, at disse billeder offentliggøres. 

Lämna en kommentar

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.