Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Den 2016-02-08

0 kommentarer

Lær at kende…plastikkirurg Flemming Lauridsen

Beret lidt om dig selv og din baggrund:
Jeg er opvokset i Københavns omegn som søn af et funktionær par. Før mig var der ingen læger i familien. Jeg er gift og har 4 børn og 6 børnebørn. Arbejder på Akademiklinikken i både København og Malmø.

Hvordan gik det til at du blev læge og siden valgte specialisering i plastikkirurgi?:
Som dreng ville jeg være pilot, men det kunne på det tidspunkt ikke lade sig gøre på grund af min højde. Da jeg i 1967 i tv så dr. Christiaan Bernard ufføre den første hjertetransplantation vidste jeg, at jeg ville være læge og var specielt fascineret af kirurgi.

Plastikkirurgi er for mig det ultimative speciale pga sin store bredde. Det omfatter alt lige fra rekonstruktiv kirurgi, cancerkirurgi, medfødte misdannelser og kosmetisk kirurgi og er ikke begrænset til et bestemt område af legemet. Plastikkirurgi indebærer altid tekniske udfordringer og bliver aldrig rutine. Det er også motiverende at der hele tiden udvikles nye teknikker og materialer til gavn for patienterne.

Hvis du skulle anbefale noget du synes om, hvad som helst, hvad skulle det være?
Et godt råd foranlediget af at jeg for et par år siden genoplivede en person i min nærmeste omgangskreds efter et hjertestop:

Se de positive ting i hver eneste dag du lever – pas godt på dig selv og husk der er kun én som dig.

WZ1X2341

flemming_lauridsen

Lämna en kommentar

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.