Den 2017-03-08

Hvem udfører næseplastik? Og hvordan går det for sig?

Vidste du at næseplastik er et af de mest efterspurgte indgreb? Der kan både være æstetiske og funktionelle årsager til at man ønsker sig næseplastik. Det kan også være en kombination af disse.

Det mest almindelige er, at man reducerer størrelsen af næsen eller fjerner en pukkel på næseryggen.

Mange vil også gerne ændre næsetippens udseende eller hæve en hængende næsetip. Når det drejer sig om funktionelle næseoperationer, er det almindeligt at vi retter en skæv næseskillevæg eller reducerer de såkaldte næsemuslinger for at forbedre vejrtrækningen gennem næsen.

Dr Sabroe Ebbesen giver dig svar hvilke muligheder der er med næseplastik.

Fordi næsen har en så central placering i ansigtet, kan en næseplastik dramatisk forandre udseendet. Derfor er det vigtigt, at du på forhånd, kan få en realistisk idé om det endelige resultater af din næseplastik. Det opnår vi ved hjælp af 3D-simulation. Du kan altså se resultatet af din næseplastik inden du er blevet opereret.

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.