Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

En ansigtsløftning giver en glattere hud, hvilket resulterer i et mere ungdommeligt udseende.

Med tiden mister huden sin elasticitet og fasthed, og der opstår rynker, linjer og poser. Forandringerne afhænger af både genetiske og eksterne faktorer som rygning, alkohol, kost, motion, solvaner og vægtændringer. Det er meget individuelt, hvordan man håndterer disse ændringer.

Mange vælger at få en ansigtsløftning for at få en glattere hud og et friskere udseende. Når man gennemfører en ansigtsløftning påvirkes frem for alt hagens og halslinjens udseende. Fine rynker omkring munden kræver særlige behandlinger som hudslibning, peeling eller laser. Resultatet er en glattere hud, som giver et mere ungdommeligt udseende.

Vi tilstræber at du skal føle dig helt sikker i dine beslutninger. Derfor er den første konsultationssamtale vigtig. Under konsultationen taler vi om årsagen til dit besøg og vil derefter gå igennem dine forventninger, forudsætninger, dit helbred og hvilken eller hvilke af behandlingerne, der passer til dig.

1553_bd152c41

1570_6a0a6891

Hvad sker der før en ansigtsløftning?

Første gang, du besøger os, lytter vi til dine ønsker og forventninger og besvarer dine spørgsmål. Du får blandt andet oplysninger om hvilke områder, der vil blive forbedret med et indgreb, hvad det vil koste, og hvor lang ventetiden på operation er.

Du skal også udfylde et spørgeskema om din helbredstilstand samt eventuelle tidligere sygdomme og operationer.

Bestil tid til konsultation

Praktiske oplysninger om operationen får du af kirurgen i forbindelse med konsultationen. Blandt andet hvordan du skal forberede dig dig før operationen, for eksempel i forbindelse med narkosen.

Læs mere om narkose her

Hvordan foregår en ansigtsløftning?

På dagen for operationen møder du din plastikkirurg igen. Operationen planlægges i detaljer og der tages billeder af operationsstedet. Du møder ligeledes narkoselægen, som har ansvaret for at bedøve dig.

En ansigtsløftning udføres under narkose og tager tre til fire timer. Læs mere om narkose her. Sædvanligvis lægges der et snit i tindingen, ved øret og i hårgrænsen. Nogle gange lægges et snit under hagetippen til sammensyning af den yderliggende halsmuskel.

Efter operationen skal du overnatte på Akademiklinikens plejeafdeling. Om morgenen hjælper vi dig med at vaske dit hår, og så er det på tide at tage hjem.

1571_bd152c41

Hvad sker der efter operationen?

2926_6a0a6891

Efter operationen skal du overnatte på Akademiklinikens plejeafdeling. Om morgenen hjælper vi dig med at vaske dit hår, og så er det på tide at tage hjem.

De første dage efter din ansigtsløftning får du blå mærker. Du vil også opleve en grad af hævelse, spændinger og ømhed, og nogle bliver følelsesløse. Det er helt normalt og forsvinder gradvist i de første uger efter operationen.

Efter fem til syv dage kommer du til den første kontrol. Her fjerner vi nogle af stingene, og efter to uger fjerner vi resten. Du er velkommen til at kontakte os når som helst, hvis du har spørgsmål eller gerne vil have os til at se på helingsprocessen.      

Du behøver ikke at være væk fra arbejde, men de fleste mennesker vælger at blive hjemme omkring tre uger efter operationen.

Eftersom helingsprocessen er individuel, er det vigtigt, at du lytter til din krops signaler og tilpasser dig dem. Den første tid anbefaler vi, at du holder dig fra træning og andre fysiske aktiviteter og erstatter dem med rolige gåture. 
Sørg for at bruge en solcreme med en høj beskyttelsesfaktor på arrene i de første seks måneder. Du bør også undgå at få stærkt farvede væsker på arrene i tre måneder efter operationen. Plejer du at farve dit hår, bør du gøre det før operationen.

Selvom slutresultatet, et sundere og mere ungdommeligt udseende, tidligst kan vurderes efter seks måneder, vil du se en forbedring allerede når vi fjerner stingene*. Men det er vigtigt at have realistiske forventninger. Resultatet efter en ansigtsløftning varierer fra person til person afhængigt af forskellene i arveanlæg og hudens elasticitet. Det er vigtigt at forventningsafstemme inden operationen.

Når du tager hjem efter operationen, får du et mødekort med telefonnummeret på klinikken og den kirurg, der har udført operationen, så du kan kontakte os døgnet rundt.
*Der ikke er nogen garantier for et bestemt resultat, og at resultatet kan variere fra person til person.

Før- og efter-billeder af ansigtsløftning

ansiktslyft

Klik på billederne for at se mere før- og efter-billeder*
*Der ikke er nogen garantier for et bestemt resultat, og at resultatet kan variere fra person til person.

Efterbehandling og kombinationsindgreb

Det er almindeligt at kombinere ansigtsløftning med andre ansigtskirurgiske procedurer såsom mellemansigtsløftning, løft af panden, læbe- og fedtinjektioner, øjenlågskirurgi og fedtsugning af hagen. Hvad der er bedst egnet til dig afgøres sammen med den kirurg, der skal udføre operationen.

For at du kan opnå gode og langsigtede resultater, er det vigtigt, at du plejer din hud regelmæssigt. Akademiklinikens har sin egen hudplejeserie der er udviklet gennem flere års forskning.

Bestil en konsultation til ansigtsløftning, her kan du lave en aftale >

Her kan du læse mere om vores hudplejeprodukter

Hvor meget koster det?

Prisen for en behandling afhænger af en række faktorer, bl.a. af omfanget af operationen, og om der skal udføres et kombinationsindgreb. Du kan læse mere om priser for forskellige operationer og behandlinger under hver klinik.
 
Se priser for ansigtsløftninger>

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.