Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Ansigtet forandres med tiden på forskellige måder.

Når man møder andre mennesker for første gang, har ansigtets udseende stor betydning. Det afslører, hvordan vi har det, og hvad vi tænker på. Ansigtet er med andre ord meget vigtigt for vores velbefindende.
 
At ansigtet ældes beror især på vores arv, men det påvirkes også af stress og ydre faktorer som sol og rygning. Linjer og rynker ses tydeligere med årene, men der sker også forandringer i huden. Støttevævet nedbrydes, og ansigtet taber volumen og form. Mange trives med de rynker, der kommer med årene, mens andre sætter pris på deres lidt yngre jeg. Med kirurgi, injektionsbehandlinger og medicinsk hudpleje kan vi korrigere dele af ansigtet, som du ikke er tilfreds med. Vi kan glatte uønskede rynker og linjer ud og give din hud ny glans og spændstighed.
 
Det betyder meget for os, at du føler dig tryg i forhold til din beslutning. Derfor er det første konsultationsbesøg vigtigt. Der møder du en erfaren konsultationssygeplejerske for at drøfte forventninger, forudsætninger, dit helbred og hvilken behandlingsform der er egnet. Uanset om det drejer sig om æstetiske hensyn eller praktiske problemer på grund af ulykke eller sygdom.
 
Vi snakker indgrebet igennem for at skabe et fælles mål med behandlingen. Vi gennemgår det planlagte indgreb i detaljer, giver dig vejledning i, hvordan du skal forberede dig i forbindelse med operationen, og hvordan du bedst kan lette sårhelingen efter operationen.
 
Akademikliniken har mange års erfaring med både kosmetiske og rekonstruktive ansigtsbehandlinger. I dag er vi den førende klinik i Norden og udfører ikke bare egne operationer, men vi uddanner også plastikkirurger rundt om i verden. Til at hjælpe os har vi desuden nogle af verdens førende kirurger inden for plastikkirurgi, og også adgang til den seneste teknologi og udstyr.
                                                                                       
Ansigtet forandrer sig med tiden på forskellig måde. Vi kan forandre og forbedre det

1548_bd152c41

Efter mange af vores operationer kan du tage hjem allerede samme dag, men en del kræver, at du bliver til dagen efter og bliver passet af vores personale. Somme tider har du dit eget værelse. Det er altid sygeplejersker til stede, og vi har hele tiden adgang til vagthavende læger.
 
Når du skal hjem efter en operation, får du et kontrolbesøgskort med telefonnummer til klinikken og til den kirurg, som har udført behandlingen.
Du kan få fat på os både i dag- og aftenstimerne.
 
Begynd med at bestille en konsultation hos os.

Kontakt

Webbshop

Disclaimer. Det endelige resultat af en behandling afhænger af flere forskellige faktorer og kan variere fra person til person.