Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Priser Konsultation

VIGTIG INFO!!

– Ved injektionsbehandlinger (muskelafslappende middel & fillers):

Sundhedsstyrelsen kræver at alle kommer til en forundersøgelse inden de kan behandles med muskelafslappende middel og fillers. Som patient har du krav på en betænkningstid på minimum 48 timer fra forundersøgelsen og til din behandling kan finde sted.

Konsultationen koster 300-1000 DKK. og vil efterfølgende blive fratrukket din første behandling. Bemærk venligst at dette kun gælder for injektionskonsultationer.

En konsultation hos én af vores plastikkirurger koster 500 DKK. Konsultation via mails er ikke muligt. Afbookninger skal ske minimum 24 timer før den bookede tid ellers bliver man fuldt opkrævet for konsultationen. Dette gælder både for vore konsultationer omkring muskelafslappende middel samt fillers og konsultationer med vores plastikkirurger. Ønsker du at booke tid kan dette ske på  tlf.: +45 7026 3001.

- Ved konsultation med plastikkirurg el. hudlæge:

Ved besøg hos vores hudlæge vil dette beløb blive fratrukket ved udførelse af anbefalet behandling.
Ved besøg hos én af vores plastikkirurger vil beløbet IKKE blive fratrukket prisen på den ønskede operation/behandling med mindre konsultationen omhandler injektionsbehandlinger.

Skønhed gennem videnskab er vort motto her på Akademikliniken. For at du skal vide mere om os og vore metoder, og for at vi kan finde ud af mere om dig, din situation og deraf mulige behandlingsmetoder, begynder vi altid med en konsultation. En konsultation hos én af vores plastikkirurger koster 500-1000 DKK. Konsultation via mails er ikke muligt.

Vi tager ikke mod afbud via mail. Afbookninger skal ske minimum 24 timer før den bookede tid ellers bliver man fuldt opkrævet for konsultationen. Dette gælder både for vore konsultationer til en hudanalyse, vore hudlæge-konsultationer, vore konsultationer omkring muskelafslappende middel samt fillers og konsultationer med vores plastikkirurger. Ønsker du at ringe til os for at booke tid har vi tlf.: +45 7026 3001.

Konsultation plastikkirurg500 kr
Konsultation plastikkirurg - Næseplastik1 000 kr
Konsultation sygeplejerske - injektion300 kr

Kontakt

Webbshop