Liselotte Sabore Ebbesen - plastikkirurg

Liselotte Sabroe Ebbesen, MD, Ph.D er speciallæge i Plastik- og Rekonstruktionskirurgi. Hun er uddannet cand.med. fra Odense Universitet og er autoriseret læge siden 1992. Liselotte Sabroe Ebbesen kommer senest fra Rigshospitalet i København, hvor hun var sektionsansvarlig overlæge indenfor læbe-gane spalte kirurgien i Danmark og har derfor bl.a. stor erfaring indenfor ansigtskirurgi og speciel interesse indenfor rhinoplastisk kirurgi (næseoperationer).

Liselotte Sabroe Ebbesen har fået sin plastikkirurgiske uddannelse på Plastikkirurgisk afdeling på hhv. Odense Universitetshospital, Rigshospitalet i København og Roskilde Sygehus.

Hun har herudover erfaring indenfor ortopæd- og mave-tarmkirurgi, hjerte- og thoraxkirurgi, karkirurgi, brystkirurgi og mave-tarmkirurgi.

Liselotte Sabroe Ebbesen har været tilknyttet Akademikliniken siden 2011, og har derfor mange års erfaring indenfor kosmetisk plastikkirurgi.

Liselotte Sabroe Ebbesen har en forskningsbaggrund og har erhvervet Ph.D graden fra Århus Universitet i 2003 med en afhandling om koagulation. Hun har udover sin koagulationserfaring fra forskningen ligeledes stor klinisk erfaring indenfor området, da hun arbejdede på trombofili- og hæmofiliklinikken på Århus Universitetshospital parallelt med forskningen. Hendes koagulationsinteresse har været anvendt under ansættelse hos Novo Nordisk A/S, hvor hun endvidere tog en MMPI eksamen ved SIMI (Scandinavian International Management Institute). Liselotte Sabroe Ebbesen er forfatter til talrige internationale publikationer i peer-reviewed videnskabelige tidsskrifter (www.pubmed.com) og har deltaget I adskillige internationale kongresser både som inviteret foredragsholder og som deltager.

Liselotte Sabroe Ebbesen har arbejdet som konsulent for blodbanken på Rigshospitalet i København mhp. at yde rådgivning til klinikere vedr. behandling af patienter med svær kritisk blødning.
Hun har afholdt kurser/været underviser på Københavns respektive Århus Universitet og har holdt internationale foredrag indenfor områderne mikrokirurgi, koagulation & hæmostase samt læbe-ganespaltekirurgi og næsekirurgi.

Liselotte Sabroe Ebbesen er medlem af Dansk Selskab for Plastik- & Rekonstruktionskirurgi, Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi, Dansk Selskab for Trombose og Hæmostase og Dansk Mikrokirurgisk Selskab.

Liselotte-Sabroe-Ebbesen

Liselotte er medlem af Danish Society of Plastic- and Reconstructive Surgery, Danish Surgical Society, Danish Society of Thrombisis and Haemostatis og Danish Society of Microsurgery.