Flemming Lauridsen - plastikkirurg

Virksomhedsansvarlig læge

Flemming Lauridsen blev uddannet som læge fra Københavns Universitet i 1977. Flemming har været tilknyttet Akademiklinikken siden juni 2011. Forinden da var han overlæge på Privathospitalet Hamlet i København. Han har en stor og bred erfaring indenfor kosmetisk plastikkirurgi med særlig interesse i kosmetisk ansigtskirurgi og brystoperationer.
I årene 1985 – 1995 fik han sin plastikkirurgiske uddannelse på Hvidovre Hospitals afdeling for plastikkirurgi og brandsårsbehandling og Odense Universitetssygehus.. Flemming Lauridsen blev speciallæge i plastikkirurgi i 1991.

I årene 1995 – 2007 havde ejede han en plastikkirurgisk privatklinik i centrale København.

Flemming Lauridsen er forfatter til et antal nationale og internationale artikler. Han har undervist på nordiske plastikkirurgiske kurser og på work-shops i Skandinavien, USA, Polen, Slovakiet, Dubai og Mexico.

flemming_lauridsen

Flemming Lauridsen er medlem af Dansk Kirurgisk Selskab, Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi, Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi, European Society of Aesthetic Plastic Surgery og International Society of Aesthetic Plastic Surgery.

Søgeresultat for behandlingssted

Information om behandlingssted

Behandlingssted navn:

AKADEMIKLINIKEN DANMARK ApS

Adresse:

Antonigade 8

Postnummer:

By:

København K

Webadresse:

Virksomhedsansvarlig læge:

Flemming Kronborg Lauridsen

Typer af kosmetiske behandlinger, der må varetages på behandlingsstedet:

03) Operativt løft af pande

04) Operativt løft af øjenbryn

05) Operative indgreb på ører og næse

06) Operative ansigts- og halsløft, herunder trådløft

07) Operative indgreb i øjenregionen

08) Operativ indsættelse af implantater i ansigtet

09) Operative indgreb på bryster og fjernelse af gynækomasti

10) Operativt maveløft

11) Fedtsugning

12) Operativ indsættelse af implantater i arme, ben og baller

13) Operativt løft af arme, ben og baller

14) Operative indgreb på de mandlige kønsorganer

15) Behandling med autolog filler (over 100 ml)

16) Behandling med autolog filler (100 ml og derunder)

17) Behandling med scleroserende indsprøjtninger i mindre kar

18) Behandling med botulinumtoksin

19) Behandling med permanente fillers

20) Behandling med lipolyse

21) Behandling med laserlipolyse

22) Dermabrasio (hudslibning)

23) Non-ablativ behandling med laser, i klasse 3B eller 4, IPL og andre metoder, som kan ligestilles hermed, samt udførelsen heraf.

25) Peeling af huden med trikloreddikesyre (TCA) og fenol

P10-stk 3) Fjernelse af hår og kar samt non-ablative (milde) rynkebehandlinger med laser, IPL og andre metoder, der kan ligestilles hermed

P6-3) Behandling med ikke-permanente fillers

P6-4) Peeling af huden med produkter med pH på 3 eller derunder