Allergan

Allergan er en førende, teknologisk, global sundhedsplejevirksomhed, der tilbyder øjenpleje og lægemiddelsprodukter inden for deres ekspertiseområder.

www.allergan.com

BrilliantSmile

BrilliantSmile giver – foruden hvidere tænder og et smukkere smil – et større selvværd og bedre selvtillid. BrilliantSmile tandblegning udføres på vores klinik / klinikker i Malmø / og Stockholm

De klinikere, som arbejder med BrilliantSmile, har alle gennemgået en specialuddannelse og er autoriserede til eksklusiv adgang til vores kontrollerede udstyr og præparat. Hver eneste BrilliantSmile-klinik har altid en autoriseret tandlæge bag sig til rådgivning og samtale omkring hver enkelt patient, hvis det er aktuelt. Ofte er det også tandlægeklinikere, der foretager behandlingerne.

BrilliantSmile's tandblegningspræparater er omhyggeligt fremstillede for at give det bedst mulige resultat med mindst mulige bivirkninger!

www.brilliantsmile.se

CSS

CCS is a Swedish company founded in 1979.

CCS develops, manufactures and markets products for personal care and pharmaceuticals. CCS employs 160 people.

Aquired by CB Fleet in 2005. GMP certified plants of 11600 m2 including warehouse, production, R&D, QC&QA, public areas and administration. Around 20 million units anually consisting of gels, lotions, oint- ments, paste and solutions. CCS has well known brands in the Scandinavian market and is also present in many international markets through the brands Odd Molly and Clinomyn. CCS is a strong supplier for the Swedish pharmacies and have been for the past 30 years. CCS has three business areas; pharmaceuticals, personal care and contract manufacturing, all three equally important.

www.ccs-se.com

Q-Med

Q-Med er en medicinteknisk gruppe, der udvikler, fremstiller, markedsfører og sælger primært medicinske implantater. Størstedelen af produkterne er baseret på virksomhedens patenterede teknologi, NASHA™, til fremstilling af stabiliseret ikke-animalsk hyaluronsyre.

Hos Akademikliniken anvender vi Q-Med's filler-produkter til blandt andet udfyldning af rynker og konturering af læber.
www.q-med.se