At arbejde på Akademikliniken

Vi er altid interesserede i kompetente personer, som brænder for deres arbejde og for kundernes velbefindende. Så hvis du deler vores filosofi om at opnå skønhed gennem videnskab, om at give vores patienter en behandling og oplevelse af højeste kvalitet, og hvis du vil arbejde sammen med nogle af verdens førende eksperter inden for skønhedsbehandling, kosmetisk og rekonstruktiv kirurgi, så er du hjertelig velkommen til at lade høre fra dig.

Måske vi ikke har brug for nye medarbejdere i dag, men vi udvikler os hele tiden, og i morgen kan alt se anderledes ud.

1689_6a0a6891