Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Hudplejeprodukter

Akademiklinikens plastikkirurger har gennem årene mødt mange patienter, hvis behov rækker ud over det, vi kan efterkomme med kirurgi alene. Det drejer sig fx om fremkomsten af fine linjer, akne og solskadet hud men også rynker, tørhed og mistet elasticitet i huden.

Indsigten i hudens funktion og betydningen for et godt plastikkirurgisk resultat har gjort, at vi på Akademikliniken i lang tid har arbejdet med forskellige hudplejeprodukter og samtidigt været aktive inden for forskningen i anti-age hudpleje.

For at tage viden om den seneste udvikling inden for hudpleje til Skandinavien og Akademiklinikens patienter, bestemte vi os for at lancere vores egen hudplejeserie. Det var startskuddet til mere end 3 års forskning og produktudvikling med et team af eksperter i spidsen bestående af førende biokemikere, internationale kosmetiske eksperter, kirurger, hudlæger og hudterapeuter. Alle med tilknytning til Akademikliniken.

 

Kontakt

Webbshop