Den 2014-10-31

Vi er utroligt rørte over en mail

Vi er utroligt rørte over en mail, vi har modtaget, rettet til plastikkirurg Liselotte Sabroe Ebbesen. Med klientens tilladelse bringer vi her et uddrag:

“Første gang jeg så mine bryster, fik jeg tårer i øjnene, fordi jeg blev så glad. De ligner mine gamle, men bare større, som du selv sagde, og det er helt fantastisk. De er 100 % symmetriske og størrelsen er helt perfekt til min krop! Det er først sådan rigtigt gået op for mig efterfølgende, hvor meget mine brysters størrelse førhen har været et problem for mig. Nu kan jeg gå i al slags tøj uden at føle, jeg skal hoppe i stramme tykke push-up-bh’er. Alt tøj passer til min krop, og min talje synes tydeligere nu, hvor jeg har flere former. Jeg kan se udviklingen ske med dem dag for dag, og de bliver kun flottere og flottere (selvom jeg ikke troede, det var muligt).
Du har virkelig været god til at ramme det resultat, som jeg efterspurgte.”

Denne unge kvinde fra København udtrykker meget rammende de følelser, der kan være forbundet med ens udseende. Det ydre kan sidde meget dybt!