Den 2014-11-14

Ved du, hvorfor Akademiklinikens krukker ser ud, som de gør?

Et særligt air-less system doserer en passende mængde creme ved et lille tryk. Du undgår altså at stikke fingrene ned i din creme, som således beskyttes mod bakterier og andre urenheder. Akademiklinikens plejeprodukter kan derfor fremstilles med et minimum af konserveringsmidler og stadig holde sig friske og fri for bakterievækst. Og det er da dejligt, ik? Vores produkter indeholder i øvrigt ingen parabener.

Alle produkter forhandles hos Akademikliniken i Antonigade 8 i København og på www.ak-skincare.com.

Foto: Ved du, hvorfor Akademiklinikens krukker ser ud, som de gør?