Den 2014-08-05

Farvel til strækmærker!

Mange kvinder gør efter graviditeten en stor indsats for at få strækmærker væk fra mave og hofter. Ofte uden noget større resultat.

Heldigvis er der håb forude. Med vores nye behandlingsredskab DERMAPEN på Akademikliniken i København, kan vi reducere strækmærker, så de bliver mindre synlige. På billedet herunder ses en DERMAPEN-patient, til venstre før behandlingerne er startet, til højre efter blot én behandling.

Du kan ringe til os på +45 70 26 30 01 eller besøge os på Antonigade 8 i København K hvis du vil høre mere, eller ønsker at booke en tid til en konsultation eller behandling.

Dermapen behandling mave