Den 2014-08-25

Få styr på den gode rutine!

daria_anbefallerVores hudterapeut, Daria, fortæller her, hvorfor det er så vigtigt at rense og pleje sin hud.

”Huden er det største organ, og vi udsætter den for ydre påvirkninger som forurening, make-up, snavs, osv. Samtidig frigiver vi også selv en masse kropsvæsker såsom sved og urinsyre. Det er derfor vigtigt at rense huden både morgen og aften.

Vores Pure Radiance Cleanser er en skummende formel, der renser huden i dybden uden at udtørre. Den fjerner døde hudceller, er anti-bakteriel samt  beroligende og beskyttende.

Efter rensning af huden, skal du altid bruge en toner til at fjerne rester af snavs og kalkslør fra vandet. Dette kan nemlig blive på huden. En toner fungerer også som form for forberedelse for den efterfølgende pleje. Prøv fx vores Pure Berry Toner, der er fugtgivende.

Når man har renset sin hud, er det også vigtigt at anvende en fugtighedscreme. Dette er for at fastholde fugten i huden og beskytte den mod ydre påvirkninger. Vi har forskellige fugtighedscremer afhængig af din hudtype og dens behov. Manglende brug af fugtighedscreme kan betyde, at huden mister sin glans, og at fine linjer opstår i en forholdsvis ung alder.”

Kom forbi til en snak, så vejleder en af vores hudterapeuter dig om, hvilke produkter din hud behøver!