Cookies: Akademikliniken gemmer nogle data til at give dig en bedre oplevelse. Ved at bruge Akademikliniken tjenester, accepterer du dette.

Akademikliniken

Førende på plastikkirurgi og æstetiske behandlinger

Velkommen

Plastikkirurgi og æstetiske behandlinger i verdensklasse

Målet for kosmetisk kirurgi og æstetiske behandlinger skal ikke være, at lave dig om til en anden. Vi kan understøtte eller genskabe dit udseende, med andre ord korrigere noget, som du personligt synes er generende. Det kan til gengæld bidrage til større livskvalitet.

Naturlige resultater og specialistens kompetencer
Vores mål er et naturligt smukt resultat. For at opnå det, kræver det specialister med stor erfaring og gennemprøvede metoder baseret på den nyeste forskning. Vi tager hensyn til dine ønsker, men vi ser også på dine forudsætninger for at kunne opfylde dem.

Sikkerhed og behandling
Akademikliniken størrelse er din sikkerhed. Alle vores klinikker er teknisk udstyret til at vi kan tilbyde en sikker pleje og optimale behandlingsresultater.

Hos os vil du kun møde kvalificerede specialister i plastikkirurgi , dermatologi, injektions- behandlinger, og medicinsk hudpleje. Vi prioreterer kontakt og nærvær med focus på dig.

Vi findes i flere lande
Her på vores hjemmeside kan du i fred og ro søge inspiration og information. Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information. Du kan også booke tid til en konsultation.

Plastikkirurgiske operationer foretages på vores klinik i Malmø. Alle andre behandlinger; injektions, laser- og hudbehandlinger udføres i København. Derudover har vi klinikker i Danmark, Norge, England og Irland, du kan finde mere information under kontakt.

Danish Health and Medicines Authority

Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsen har januar 2013 foretaget inspektion af Akademiklinikken, Antonigade 8. De enkelte rapporter kan ses på Sundhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan også ses hvilke behandlinger de enkelte læger er registreret til, og i hvilket omfang de benytter medhjælp.

sst.dk

  Nyheder

 • helsingborgVi kommer til Helsingborg 23. april

  Mød os i Helsingborg torsdag d. 23. april kl. 18.00-20.00! Har du lyst til at vide mere om, hvilke muligheder der er inden for...

 • dk_flemming_konsVi tilbyder en gratis konsultation!

  Går du og overvejer en plastikkirurgisk operation? I hele marts måned tilbyder vi en gratis konsultation, såfremt du vælger at gå videre og booke...

 • anneAnne Louise Hassing

  “Jeg er virkelig overrasket over, hvor stor en forskel der er på min hud, når jeg sammenligner de billeder, som blev taget for et...

 • tilbud_andra_advent_instaTilbud anden adventsuge

  - 25% rabat på valgfri læbebehandling med fillers. Perfekt til dig som ønsker fyldigere læber, en tydeligere læbekontur eller bare vil give dine læber...

 • Tilbud_forsta_adventTilbud i forbindelse med første Advent

  - Køb en Oxygenliftkur, 6 behandlinger, så du får 25% rabat på hele behandlingsforløbet. Betingelser: Behandlingen skal påbegyndes og betales (hele kurforløbet) i løbet...

 • Se alle nyheder

Kontakt

Stockholm

Göteborg

Webbshop